ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει την ΕΠΟ η Νίκη Βόλου

περιμένει-την-επο-η-νίκη-βόλου-351169

Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 να ορίζεται αυτή τη φορά για τις 31 Οκτώβρη, στη Νίκη Βόλου συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που χθες πέρασαν τη μέρα τους με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δεν έχουν να περιμένουν μόνο την έναρξη της Super League 2, αλλά και τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Τρικάλων.

Δείγμα της κατάστασης, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και πως τα παιχνίδια της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 26/27/28 Οκτώβρη, δεν έχουν ακόμη οριστεί, με τις ομάδες να πραγματοποιούν προετοιμασία στο… περίπου.

Μάλιστα η ΕΠΟ αναμένεται να ορίσει επίσημα τα παιχνίδια την ερχόμενη Τρίτη, ημέρα κατά την οποία θα έχει αγώνες για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ανοίγοντας τότε τον φάκελο με τις προτάσεις των τηλεοπτικών καναλιών, που έχουν προσφερθεί να… καλύψουν τα παιχνίδια του θεσμού.

Είναι χαρακτηριστικό πως η διορία για τους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς παρόχους, λήγει την ερχόμενη Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 09:30!

Εφόσον δεν «κλειδώσει» η συμφωνία της Ομοσπονδίας, δεν θα ανακοινωθεί νωρίτερα το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος, για τους οποίους είχε συμφωνήσει αρχικά η NOVA, αλλά το deal ακυρώθηκε, με την Cosmote Tv να επιθυμεί πλέον για ακόμη μία χρονιά να μεταδώσει πλέον τα παιχνίδια, ενώ στο «κόλπο» ίσως μπει και ακόμη ένας τηλεοπτικός σταθμός ελεύθερης εμβέλειας.

Προπόνηση στο Πανθεσσαλικό

Μέχρι τότε, στη Νίκη Βόλου συνεχίζουν να προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα, με το χθεσινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, στον κλειστό χώρο στίβου στο Πανθεσσαλικό.

Στις ασκήσεις ενδυνάμωσης υπό τις οδηγίες των γυμναστών δεν έλειπαν οι ποδοσφαιριστές που ακολουθούν θεραπεία, και είναι οι Γιώργος Τζοβάρας, Λούκας Γκαρσία και Θωμάς Βασιλείου.

Η τριάδα αυτή των ποδοσφαιριστών καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας.

Παράταση στην αγορά διαρκείας

Παρά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν 2021-22 συνεχίζεται για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της: Κλείσε τη δική σου θέση στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Πάρε τη Νίκη στα χέρια σου!

Η Νίκη είσαι εσύ!

Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στα εξής σημεία:

9:30-14:30 στα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

18:30-20:30 στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο «Παντελής Μαγουλάς», επί της οδού Μαιάνδρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2421062644 και στο e-mail: [email protected]

Οι κατηγορίες εισιτήριων και τα προνόμια που τις συνοδεύουν έχουν ως εξής:

BLUE: 100 ευρώ

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους ανέργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150 ευρώ

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200 ευρώ

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500 ευρώ

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120 ευρώ

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της Νίκης Βόλου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά). Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων.

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός με δώρο δύο εισιτήρια για τα επίσημα παιχνίδια της Νίκης, με τη βολιώτικη ΠΑΕ να αναφέρει: «Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου store.nikifc.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του την 25η Μαρτίου του 2021, ανήμερα της εθνικής μας επετείου. Με αργά και σταθερά βήματα καθιερώνεται στη συνείδηση των φίλων της Νίκης, σαν το σημείο στο οποίο μπορούν να βρουν και να ψωνίσουν άνετα και με ασφάλεια όλα τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Με αφορμή μια επίσης συμβολική ημερομηνία, αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όλοι οι πελάτες του e-shop από την αρχή της λειτουργίας του, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα θα συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022! Τα εισιτήρια είναι μια ευγενική προσφορά του καταστήματος της Macron στη Θεσσαλονίκη. Αγόρασες ή θα αγοράσεις από το e-shop μας; Μια θέση στο Πανθεσσαλικό μπορεί να γίνει δική σου».

Η ακαδημία των κυανόλευκων

Σε νέα βάση με παλιά και νέα πρόσωπα προχωρά η ακαδημία της Νίκης Βόλου, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της, μετά από σχεδόν δύο χρόνια απραξίας, λόγω του κορονοϊού. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Πέμπτη, στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210-85221, 6949547776. Το κυανόλευκο δυναμικό συνθέτουν οι:

Επικεφαλής Ακαδημίας: Ανδρέας Κικίλιας, Γρηγόρης Χατζηχρηστίδης

Τμήμα Διοικητικής Λειτουργίας Ακαδημίας: Σταύρος Ρούσης, Νίκος Χαλμπές, Βάσια Τσιάρα

Υπεύθυνοι Προπονητικών Εγκαταστάσεων: Ευάγγελος Χαραλαμπίδης, Σάββας Παυλίδης

Συντονιστής Τεχνικής Λειτουργίας Ακαδημίας: Κωνσταντίνος Σταμέλος

Υπεύθυνος Λειτουργίας Κ19: Γεώργιος Γιαννακός

Προπονητής Κ19: Γιάννης Ακτσιαλής

Υπεύθυνος Λειτουργίας Νέων Αθλητών Νίκης: Αποστόλης Χαλκιάς, Σταύρος Ρούσης

Προπονητής Νέων Αθλητών Νίκης: Νίκος Σπυριδάκης

Προπονητές Ακαδημίας: Χρήστος Κοντοβάς, Μανώλης Τρίμμης, Θοδωρής Κατσαμόρας

Φροντιστής: Μανώλης Κοτρώνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου