ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανάκληση δελτίων, έφεση και νέο τεστ στον Ολυμπιακό Βόλου

ανάκληση-δελτίων-έφεση-και-νέο-τεστ-στ-351539

Μπορεί να βρισκόταν σε επαφή με τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά το νέο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι με τον Πιερικό το Σάββατο στο ΕΑΚ, που είναι και το μοναδικό διαθέσιμο γήπεδο στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ: «Φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό πρόκειται να δώσει το προσεχές Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 ο Ολυμπιακός Βόλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 4μ.μ. Ο Γιώργος Βαζάκας θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με το παιχνίδι να αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο ΕΑΚ. Το εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ και η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 4. Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Όσον αφορά την προετοιμασία, η προπόνηση της Τρίτης διεξήχθη χωρίς προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα.

Ο Γιώργος Βαζάκας, μαζί με τους συνεργάτες του, δουλεύει συστηματικά με τους ποδοσφαιριστές, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες».

Αύριο η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Από και κει πέρα αυτό που καίει τους ανθρώπους της ομάδας είναι η εκδίκαση της έφεσης, που κατέθεσε η ΠΑΕ στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να μην ισχύσει η απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών που εμπίπτουν σε ηλικιακούς περιορισμούς. Η υπόθεση θα εξεταστεί αύριο Πέμπτη στις 16.00 και η απόφαση θα βγει, όπως εκτιμάται, την επόμενη βδομάδα. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα κερδηθεί και ο Ολυμπιακός Βόλου και οι άλλες θιγόμενες ομάδες δε θα χρειαστεί να επιλέξουν παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Ανάκληση τεσσάρων δελτίων

Χθες, έγινε γνωστό ότι ανακλήθηκαν τα δελτία τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα των Γραικού, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ξενοδόχοφ, χωρίς να έχει γνωστό με ποια κριτήρια έγινε αυτή η ανάκληση κι όχι κάποιων άλλων παικτών. Το αν αυτή η απόφαση σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπορούν να αγωνιστούν κανονικά θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Επίσης δελτία ανακλήθηκαν και από άλλες πέντε ομάδες. Συγκεκριμένα, από την Καλλιθέα ανακλήθηκαν τα δελτία των: Μαρουκάκη, Μουνιέ, Κονέ, Βοσνιάδη, Κοντοχρήστου, Ρέντζα, Ρόπα, Μπουλούλη, Μάλτσι.

Από τον Αστέρα Βλαχιώτη των: Νεχέμια, Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Ντούνη, Πεχλιβανόπουλου.

Από τον Απόλλωνα Πόντου τα δελτία των: Μπαργκάν, Ζαχαράκη, Πολίτη, Πίτκα, Σουντουρά, Δεινόπαπα.

Από τον Πανσερραϊκό ανακλήθηκε το δελτίο του Ζιαμπάρη

και από το Αιγάλεω αυτά των: Τσίτσαρη, Σταματάκη, Παπουτσογιαννόπουλου, Μπαρμπαρούση, Αρναρέλλη, Καθάριου.

Όλοι οι παραπάνω παίκτες με την παρότρυνση και του ΠΣΑΠ έκαναν και ατομικά έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να μην ισχύσει η ανάκληση των δελτίων, που τους οδηγεί μέχρι τον Ιανουάριο στην ανεργία.

Το πινάκιο του Διαιτητικού

Για τις 16.00 αύριο Πέμπτη που θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο,

Δικαστήριο, θα εκδικαστούν οι παρακάτω υποθέσεις:

  1. Έφεση ,από 11/10/2021, της ΠΑΕ με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Α Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» προς εξαφάνιση της με αριθμό 539/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
  2. Εφεση της ΠΑΕ με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ » ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» προς εξαφάνιση της με αριθμό 539/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
  3. Έφεση, από 15/10/2021 , της ΠΑΕ με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Α Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 » ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» προς εξαφάνιση της με αριθμό 539/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στις 16.30 θα εξεταστούν:

«Εφεση των 1) ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ 2) ANTHONY MOUNIER (Αντονί Μουνιέ) 3) BRUNO BRAHIMA ΚΟΝΕ (Μπρούνο Μπραχιμά Κονέ) 4) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΟΣΝΙΑΔΗ 5) ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΥ 6) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΝΤΖΑ 7) ΗΛΙΑ-ΙΩΑΝΝΗ ΡΟΠΑ 8) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΛΗ-ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ και 9) FLOSARD MACI (Φλοσάρντ Μάλτσι) άπαντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 10) ΘΩΜΑ ΓΡΑΙΚΟΥ 11) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΜΟΥ 12) IGOR FILIPOVIC (Ιγκόρ Φιλίποβιτς) και 13) ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΒ άπαντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937» 14) TZLIL ΝΕΗΕΜΥΑ (Τζλιλ Νεχέμια) 15) IRAKLI MAISURADZE (Ηράκλη Μαϊσουράντζε) 16) SLAVEHO SHOKOLAROV (Σλάβκο Σοκολάροφ) 17) ΜΑΡΚΟΥ ΝΤΟΥΝΗ και 18) ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ άπαντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ Ο ΑΣΤΗΡ» 19) KENAN ΜΠΑΡΓΚΑΝ 20) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΖΑΧΑΡΑΚΗ 21) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 22) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΙΤΚΑ 23) OUSMANE SOUNTOURA (Ουσμάν Σουντουρά) και 24) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΠΠΑ άπαντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΕ» ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» προς εξαφάνιση της με αριθμό 539/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

  1. Έφεση των 1) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΙΑΜΠΑΡΗ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1946» 2) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΙΤΣΑΡΗ, 3) ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, 4) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 5) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ 6) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΡΝΑΡΕΛΛΗ και 7) ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΥ άπαντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ CITY» ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» προς εξαφάνιση της με αριθμό 538/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Αποχαιρέτησε έναν καλό

του φίλο ο Βαζάκας

Εναν πολύ καλό του φίλο, τον Λάκη Κουτσάγια, αποχαιρέτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: «Σήμερα έφυγε από τη ζωή μια μεγάλη μορφή για το τρικαλινό ποδόσφαιρο. Εφυγε ένας μεγάλος άνθρωπος και ένας πολύ καλός μου φίλος. Ο Λάκης Κουτσαγιας. Καλό παράδεισο Λάκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου