ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα στη Β’ Κατηγορία με επτά νίκες φιλοξενούμενων

πρεμιέρα-στη-β-κατηγορία-με-επτά-νίκ-355155

Το εντυπωσιακότερο ματς της πρεμιέρας στη Β’ ΕΠΣΘ έγινε στο Ολίμπικο, όπου η ΑΠΟΒ επιβλήθηκε με 3-5 των Νέων Αγίας Αννας, ενώ σημαντικό ήταν το διπλό των Νέων Αθλητών Νίκης με 0-1 επί του Μαγνησιακού. Συνολικά σημειώθηκαν 29 γκολ και στους δύο ομίλους, ενώ την τιμητική τους είχαν οι φιλοξενούμενοι, που κέρδισαν τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια. Αναλυτικά οι αγώνες:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Β’ ΕΠΣΘ-Α’ όμιλος

Οκτώ γκολ σε ένα παιχνίδι!

Οκτώ τέρματα σημειώθηκαν στο Ολίμπικο, όπου οι Νέοι της Αγίας Αννας ηττήθηκαν με 3-5 από την ΑΠΟΒ. Για τους γηπεδούχους σκόρερ και των τριών τερμάτων ήταν ο Κόκκαλης, ενώ για τους φιλοξενούμενους, που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 26’ με κόκκινη του Λιώρη, το σκορ άνοιξε ο Χούμπλης στο 5’, το 1-2 πέτυχε ο Παρθένης στο 10’, το 2-3 στο 28’ ο Τσόχας, με τον Χούμπλη να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 29’ για το 2-4. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε ο Εντι Νταϊλάνι στο 65’.

Ν. Αγίας Αννας-ΑΠΟΒ 3-5

Σκόρερ: (9’, 19’, 35’ Κόκκαλης – 5’, 29’ Χούμπλης, 10’ Παρθένης, 28’ Τσόχας, 65’ Ε. Νταϊλάνι)

ΝΕΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ: Κόκκορης, Φράγκος (25’ Γεωργιτζίκης), Γκανάβας, Στάμος, Κόκκαλης, Παπαδήμος, Καραγιαννόπουλος (70’ Σιδέρης), Καφετζή, Αλεξανδρίδης, Μάρκου (46’ Ρέκας), Κόμπο (35’ Κοντογεωργίου)

ΑΠΟΒ: Κοντρέρας, Γεωργούσης, Λεφούσης (55’ Ιλιεβ), Σιαφαρίκας, Αλιώρης, Τσιουκαντάνας, Παρθένης (85’ Σιόβας), Βαβίτσας (79’ Μ. Νταϊλάνι) Ε. Νταϊλάνι, Χούμπλης, Τσόχας.

«Διπλό» από την άσπρη

βούλα για τους Ν.Α. Νίκης

Σημαντικό διπλό στην πρεμιέρα για τους Νέους Αθλητές Νίκης, που επικράτησαν με 0-1 του Μαγνησιακού. Το μοναδικό τέρμα επετεύχθη στο τέλος του πρώτου μέρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Γκινίδης και εκτέλεσε εύστοχα στο 45’ ο Γιοβάνης.

Οι γηπεδούχοι κάνουν λόγο για μονόλογο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και για αδυναμία τους να σκοράρουν σε σημαντικές ευκαιρίες που είχαν, όπως αυτή με τον Παπαστεργίου στην επανάληψη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θεωρούν πως θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει το σκορ στις αντεπιθέσεις του δεύτερου μέρους.

Μαγνησιακός-ΝΑ Νίκης 0-1

Σκόρερ: (45’ πεν. Γιοβάνης)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου) Σταμέλος, Τσαπέρος (60’ Ροδίτης), Γκέρτσος (75’ Γκαράι), Τιμπλαλέξης, Χρυσάνθης (85’ Χότζα), Τσιαντής, Χρηστίδης, Γ. Κέκιας (85’ Καρμαγάλος), Μωυσίδης, Παπαστεργίου, Μάρκος (60’ Μυλωνάς)

ΝΑ ΝΙΚΗΣ: (Σπυριδάκης) Δαμασιώτης, Αγκόλι, Αλεξάνδρου, Δεμερτζής, Συρταριώτης, Αναγνώστου, Κουκουβίνος, Κοσμίδης (81’ Κόπανος), Γιοβάνης (46’ Χουσούλης), Πέτρου (75’ Χ. Μπούργος), Γκινίδης

Εφυγε με τρίποντο από το

Βασδέκειο η Σκόπελος

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι η Σκόπελος, που είχε στην αποστολή της συνολικά 13 ποδοσφαιριστές, επιβλήθηκε με 1-2 του Ελευθεριακού στο Βασδέκειο. Στο 14’ ο Τσουπαρέλος από πάσα του Κερμελή βγήκε σε θέση βολής και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 0-1, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το δοκάρι που είχε στο 5’. Στο 29’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Μπαμπαλή, αλλά στο 34’ ο Τσουπαρέλος έγινε από εκτελεστής δημιουργός, καθώς μετά το φάουλ που εκτέλεσε, με κεφαλιά ο Στέλιος Καραθανάσης διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Δοκάρι είχε στο 68’ ο Βούλγαρης για τον Ελευθεριακό, που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο τέλος του αγώνα πάνω στον Λάμπρο Τσιώλη, ο οποίος μάλιστα πήγε στο Νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι που αποκόμισε στη συγκεκριμένη φάση.

Ελευθεριακός-Σκόπελος 1-2

Σκόρερ: (29’ πεν. Μπαμπαλής-14’ Τσουπαρέλος, 24’ Στ. Καραθανάσης)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Πουρσαϊτίδης) Παλαιολόγος, Πατσής, Ν. Καραθανάσης, Χυσάι, Ζευγολάτης (65’ Ρ. Παναγιώτου), Σένκο, Γεωργίου, Μαστρογιαννόπουλος, Τσουπαρέλος, Στ. Καραθανάσης, Κερμελής (80’ Εγγλέζος)

Εύκολη αρχή ο Ιάσων ΑΜ

Εύκολα επικράτησε του Πηλέα ο Ιάσων Αλλης Μεριάς στο βοηθητικό του ΕΑΚ, σε μια αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στην επανάληψη, μετά από τραυματισμό του Κόπανου, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμοι αναπληρωματικοί στη διάθεση του Θωμά Θάνου.

Για την ομάδα του Νίκου Τζιόλα, ο Καραναστάσης πέτυχε το 1-0 στο 35’ μετά από ασίστ του Νταφόπουλου και το 2-0 πέτυχε ο Νταφόπουλος στο 50’, με τον ίδιο να σκοράρει ξανά στο 55’. Δοκάρι με φάουλ είχε ο Καραναστάσης στο 80’, για να ακολουθήσει γκολ του Χρηστάκη που ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ιάσων ΑΜ-Πηλέας 3-0

Σκόρερ: (35’ Καραναστάσης, 50’, 55’ Νταφόπουλος)

ΙΑΣΩΝ: Αϊδινής, Λαλόπουλος (70’ Λάσκος), Γούσιας (70’ Χατζηκώστας), Χριστοδούλου, Χατζηβασιλείου (70’ Κωτσαλής), Τσίγκας, Καραναστάσης, Τσιορτός (20’ λ.τρ. Ν. Παναγιωτίδης), Χριστάκης, Νταφόπουλος, Μπάλλας (50’ Αρμαγός)

ΠΗΛΕΑΣ: Κωτούλας, Κόπανος, Ζούκας, Δεδούσης, Αλβανόπουλος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Γούσιας, Ζαχείλας, Σαραφίδης, Τζιάμος, Τσακμακάς

ΑΕ Διμηνίου-Πανιώνιος 0-3 α.α.

Β’ ΕΠΣΘ-Β’ όμιλος

Συνέχισε … καυτός ο Κένταυρος

Επίθεση-φωτιά για τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, καθώς μετά το 6-0 στο Κύπελλο επί του Πηλέα, συνέτριψε με 0-4 τον Αχιλλέα για το πρωτάθλημα. Ο Μπογδανίδης με μακρινό σουτ στο 14’ έγραψε το 0-1, ενώ δοκάρι είχε ο Πότσκα στο 35’, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος όχι μόνο πήρε το αίμα του πίσω, αλλά σκόραρε τρεις φορές: αρχικά στο 61’ με προσωπική ενέργεια και εύστοχο τελείωμα (0-2), με πέναλτι στο 69’, το οποίο κέρδισε ο Ν. Ζούζουλας, και στο 73’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Αχιλλέας-Κένταυρος Ν.Π. 0-4

Σκόρερ: (14’ Μπογδανίδης, 61’, 69’ πεν., 73’ Πότσκα)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Παναγάκος) Στέκας, Μόσχος, Κάσα (70’ Νιφορόπουλος), Ευαγγέλου, Μαλλιαρός, Τσεκούρας, Στεργίου, Καμόσος, Δρόσος (55’ Καραγιάννης), Παναγιώτου, Κωστόπουλος (65’ Βαζούρας)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: (Γώγος) Κολοβός, Τσέλα, Σέτι (60’ Τζίκας), Τσιργής, Λαμπαδάρης, Λιάντζουρας, Νιτσάι (55’ Σεφέρι Α.), Σεφέρι Κ. (75’ Κλιάρης), Μπογδανίδης, Πότσκα (75’ Παππάς), Ζούζουλας Ν. (75’ Γ. Ζούζουλας)

Πέρασε από τη Χλόη ο Ανθιμος Γαζής

Επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια για την ομάδα της Χλόης, η οποία φιλοξένησε τον Ανθιμο Γαζή χθες το πρωί. Η νικήτρια ομάδα των Μηλεών βρήκε δίχτυα με τον Πασχαλόπουλο στο 7’ και τον Κίτσα στο 49’, με τη Χλόη να μειώνει στο 80ο λεπτό με τον Γεροβασίλη στο τελικό 1-2.

Χλόη-Ανθιμος Γαζής 1-2

Σκόρερ: (80’ Γεροβασίλης-7’ Πασχαλόπουλος, 49’ Κίτσας)

ΧΛΟΗ: (Τσουρίκας) Ανδριώτης, Μπέλλος (65’ Κορλέτης), Αλεξίου (46’ Ντογκάνι, 70’ Σταύρου), Αραμπατζής, Ντόντος (70’ Χρόνης), Μαυρογόνατος, Κουντούρης, Τριχόπουλος, Βαΐτσης, Γεροβασίλης, Σουλιώτης.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκότσης, Κουλάκογλου, Μαρούγκας, Νικολός, Κωστάκης, Βούλγαρης, Α. Χασιώτης (90’ Ντάκης), Γκέκας (70’ Απ. Χασιώτης), Κίτσας, Μουστάκας (75’ Μπριλιτσάκης), Πασχαλόπουλος.

Εκτός έδρας νίκη ο Αθλος στα Κανάλια

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα η ομάδα του Αθλου, κερδίζοντας τον Απόλλωνα στα Κανάλια. Για τους φιλοξενούμενους ο Αρτέμης Νικηφοράκης πέτυχε το 0-1 στο 3’ και για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Ανδρέου στο 10’. Το τελικό 1-2 σημείωσε στο 15’ ο Κομπούρας. Διπλό δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 75’, πρώτα με τον Βασιλείου και μετά με τον Παππά.

Οι παίκτες του Ανθιμου Γαζή πανηγύρισαν δύο φορές μέσα στη Χλόη

Απόλλων-Αθλος 1-2

Σκόρερ: (10’ Ανδρέου-3’ Νικηφοράκης, 15’ Κομπούρας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: (Κολυμήτρας) Στερέκας, Δουλάς, Παπαπαναγιώτου (55’

Μούτσα), Βαγιόπουλος, Καράνταγλης, Χρ. Ζήσης, Αγερώτης,

Παναγιωτάκης (85’ Ψαθάς), Παππάς, Ανδρέου (61’ Βασιλείου),

Μπαλούλης.

ΑΘΛΟΣ: (Σκούρας) Ραμανδάνης, Καραΐσκος, Ακριβός, Μαυρογέννης, Κεπεσίδης,

Τίτου (60’ Καραντάνας), Κατσάκος, Σκούρας (85’ Λεμούσιας), Πιπινής

(85’ Ραμαντάνης), Κομπούρας, Νικηφοράκης (75’ Ξυνός).

Καθάρισε ο Ρομάριο

Οι Μικροθήβες κέρδισαν εκτός έδρας τα Ανω Λεχώνια με 3-1, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με 10 από το 20’ έπειτα από την αποβολή του Ρομάριο για χτύπημα εκτός φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Νιφόρου, που απέκρουσε ο Γώγος στο 8’,

αλλά στην επαναφορά όμως ο Νίκος Βέτσικας έκανε το 0-1 και στο 20’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2, για να ακολουθήσει το 0-3 στο 70’ από τον Γιάννη Βέτσικα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-3 με τον Παπαδόπουλο στο 78’.

Ανω Λεχώνια-Μικροθήβες 1-3

Σκόρερ: (78’ Παπαδόπουλος – 8’, 20’ Ν. Βέτσικας, 70’ Γ. Βέτσικας)

ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΑ: (Χαλαστάρας-Σαρρηγιάννης) Γώγος, Ν. Ραφτόπουλος (80’ Παχιός), Ρήγας, Χατζής, Σαριγιάννης (46’ Μορφονιός), Ξενάκης (46’ Κάλιαρι), Παπαδημητρόπουλος (77’ Παπαδόπουλος), Τουφεξής (85’ Γκατζιούρας), Καραγιάννης, Νικηφορίδης, Τσιαχτίρης.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: (Αναγνώστου-Καπέσιος) Καραγιώργος, Λανάι, Στεργίου, Γκόλιας (46’ Κουφαλιδάκης), Ρομάριο, Γ. Βέτσικας, Παπαγεωργίου, Βρετό, Ν. Βέτσικας (75’ Τοκαλής), Νίκος Καλέμι (65’ Κουτσοκέρας-85’ Τσαμής), Νιφόρος (65’ Μπασδάνης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου