ΠΟΛΟ

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών

μεγάλη-εμφάνιση-και-πρόκριση-στον-τελ-359817

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για το ελληνικό πόλο και στις μικρότερες ηλικίες. Με μία εξαιρετική εμφάνιση η Ελλάδα επικράτησε 13-8 της Ουγγαρίας και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών. Εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιταλίας ή Ισπανίας.

Η Εθνική μπήκε δυνατά και στην πρώτη περίοδο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 4-2 δείχνοντας μία πάρα πολύ καλή εικόνα. Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ελλάδα είχε την ίδια ένταση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-3, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 7-3, Η Ελλάδα είχε ένα σοβαρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ξεκίνησε ξανά με φόρα, σκοράροντας δύο γκολ, με την Ουγγαρία να απαντά κάνοντας το 8-5. Η ελληνική ομάδα όμως αντεπιτέθηκε και η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με την Εθνική να βρίσκεται μπροστά με σκορ 11-7 σ’ ένα οκτάλεπτο που… άνοιξε. Η Ελλάδα κράτησε το προβάδισμά της μέχρι και το φινάλε, όπου πήρε τη νίκη με 13-8.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-1, 4-4, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου – Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 2, Φουντωτού, Σιούτη 2, Κανετίδου 3, Γιαννοπούλου, Νίνου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κατσιμπρή 2, Μπιτσάκου, Κοντονή 1, Τορνάρου, Καρύτσα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κάκας, Αουμπέλι, Τέλεκ, Περεστέγκι – Νάγκι 3, Τατράι, Βαλεντίν 1, Μπάκσα 1, Πέτικ, Κουντέλα, Σζέγκεντι 1, Πόσζε, Ντομσόντι 2, Νέσμελι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου