ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανόρθωση για την αναβολή του ματς με Μύτικα: “Θα γίνει, όποτε… βολέψει“

ανόρθωση-για-την-αναβολή-του-ματς-με-μύ-362112

Εγγραφο από την ΕΣΚΑΘ, που αναφέρει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον Μύτικα αναβάλλεται, έλαβε μέσω e-mail η Ανόρθωση.

Ο βολιώτικος σύλλογος επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και με την οποία εκφράζει τη διαφωνία της μ’ αυτήν την εξέλιξη πως το άρθρο 8 της προκήρυξης ορίζει ότι τα αιτήματα για αναβολές πρέπει να γίνονται γνωστά επτά μέρες πριν τον αγώνα, με ειρωνική διάθεση τονίζει ότι το ματς θα γίνει “’όποτε βολέψει”. Θυμίζουμε ότι ο Μύτικας αγωνίστηκε την Πέμπτη σε εξ αναβολής αγώνα με την Καλαμπάκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κακόγουστο αστείο, φάρσα ή προβοκάτσια το έγγραφο που έφτασε στο e-maill της ομάδας μας;

Πέμπτη βράδυ και ενώ έχουμε ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα (16/10/2021) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Δ.Σ – προπονητές και παίχτες ενημερώνονται για την ύπαρξη του εν λόγω αμφιβόλου γνησιότητας εγγράφου (θα ενημερωθούν το πρωί, από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου όλοι οι αρμόδιοι φορείς) για αναβολή του μεθαυριανού αγώνα (σε λιγότερο από 40 ώρες δηλαδή) με τον Μύτικα Λάρισας.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σύμφωνα με το άρθρο 8 της προκήρυξης της Α1 ΕΣΚΑΘ τα αιτήματα των ομάδων για αναβολές για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να κοινοποιούνται 7 ημέρες νωρίτερα. Στη φετινή Α1 ΕΣΚΑΘ ή δεν ισχύει το εν λόγω άρθρο ή κάποιο λάθος έγινε. Ο πρόεδρος κ. Ντούγκος δηλώνει κατηγορηματικά και με ΑΥΣΤΗΡΟ ΛΟΓΟ (!) τόσο στα δυο μέλη του Δ.Σ. αλλά και στον νομικό μας σύμβουλο, που επικοινώνησαν (προσωπικά) τηλεφωνικώς μαζί του σήμερα, ότι ο αγώνας θα ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ!

Βέβαια πουθενά δεν διαβάσαμε ακόμη και τώρα, ούτε στο σάιτ της ΕΣΚΑΘ, ούτε σε κάποιο Μ.Μ.Ε. την αναβολή του αγώνα και γι’ αυτό τον λόγο, αν όντως ισχύσει η αναβολή (με απόφαση ποιου οργάνου δεν γνωρίζουμε) οφείλουμε να ενημερώσουμε από την πλευρά μας τους φιλάθλους μας, τους αθλητές και τους γονείς αυτών από την ακαδημία μας, τους φίλους του συλλόγου αλλά και του βολιώτικου μπάσκετ ότι ο αγώνας του Σαββάτου, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο ΕΑΚ στις 17.00 μ.μ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ… για πότε; Μη ζητάμε πολλά… ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ άλλωστε… όποτε βολέψει!

Καλό βράδυ σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ας ελπίσουμε φέτος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα (λόγω κορωνοϊού) αλλά ευχή μας επίσης είναι να μην απομακρυνθούν και άλλοι φίλαθλοι και αθλητές από το άθλημα λόγω αντίστοιχων περίεργων συμβάντων.

Ραντεβού στο γήπεδο λοιπόν, όποτε μας το επιτρέψουν, γιατί εμείς αγαπάμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Στην έδρα μας τα παιχνίδια αποτελούν γιορτή, αφού οι κερκίδες κατακλύζονται από παιδιά-αθλητές της ακαδημίας μας αλλά και υγιών φιλάθλων που θέλουν να δουν όμορφο μπάσκετ. Τέλος, θα συνεχίσουμε το όμορφο αθλητικό ταξίδι που μας προσφέρει το ΜΠΑΣΚΕΤ χωρίς να μας πτοούν τέτοιες “ΜΙΚΡΕΣ” τακτικές και ενέργειες.

Με τιμή,

Παπαχρήστος Βασίλειος (γεν. αρχηγός)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου