ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρεις αθλητές του Ολυμπιακού Βόλου στο αναπτυξιακό τεχνικής κολύμβησης  

τρεις-αθλητές-του-ολυμπιακού-βόλου-στ-363347

Από την Περιφέρεια Νότιας Ελλάδας ξεκινά το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα 139 νεαρών και ταλαντούχων αθλητρών / τριών στην Τεχνική κολύμβηση, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21), λόγω της πανδημίας για covid-19, δεν κατέστη δυνατό να υλοποιηθεί.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν αθλητές / τριες με 1η έως 6η Πανελλήνια νίκη σε ατομικό αγώνισμα, την περίοδο 2020-21, στις Κατηγορίες Παίδων / Κορασίδων (Κ15) και Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α’, Β’ (Κ13 & Κ12).

Προβλέπονται δύο προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια υπό την κεντρική καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών τεχνικών, σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές, με βάση πάντα το αγωνιστικό πρόγραμμα. Για την Περιφέρεια Βορείου Ελλάδος οι συναντήσεις είναι προγραμματισμένες στις 30 και 31 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στα 70 κορίτσια και τα 69 αγόρια που επιλέχθηκαν περιλαμβάνονται και τα ονόματα ενός αθλητή και δύο αθλητριών του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτοί είναι ο Νίκος Λύτρας, η Δέσποινα-Μαρία Παπαδοπούλου και η Ναυσικά Βαβίτσα.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρεται: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Νίκο Λύτρα, Δέσποινα Παπαδοπούλου και Ναυσικά Βαβίτσα για την επιλογή τους στους επίλεκτους της ΚΟΕ στην τεχνική κολύμβηση.

Συνεχίζουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου