ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίσεις για Ναλμπάντη και Γλάρο του Ολυμπιονίκη στο Πανελλήνιο Πάλης

διακρίσεις-για-ναλμπάντη-και-γλάρο-το-367346

Την Κυριακή 10/9 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων στο κλειστό γυμναστήριο Ζεφυρίου. Ο Ολυμπιονίκης συμμετείχε με την αθλήτρια Φωτεινή Ναλμπάντη, η οποία κατέλαβε την 2η θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Στο Πανελλήνιο βρέθηκε ένας ακόμη αθλητής του Ολυμπιονίκη, ο Ευστάθιος Γλάρος, ο οποίος διεκδίκησε τη θέση του στο Βαλκανικό και Μεσογειακό Πρωτάθλημα με αγώνα πρόκρισης και δικαίωσε τις προσδοκίες των προπονητών, υπερνικώντας τον αντίπαλο του και έτσι ένας ακόμη αθλητής του βολιώτικου συλλόγου θα συμμετάσχει σε μεγάλη διοργάνωση.

Οι δύο παλαιστές μαζί με τον συναθλητή τους Ηλία Καρνάβα, που είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή του από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα πλαισιώσουν τις εθνικές ομάδες με σκοπό τη διεκδίκηση μιας καλής θέσης στα Βαλκάνια.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Ολυμπιονίκης Βόλου συνεχίζει την παράδοση αντλώντας από τη δεξαμενή του καλοδουλεμένο υλικό για ενίσχυση των εθνικών ομάδων. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χατζηαργυρίου Χρήστος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άριστη προετοιμασία των αθλητών από τους προπονητές κ.κ. Καρνάβα και Γαβρινιώτη και συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου