Σεμινάριο… ζωής για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου από την Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-12, 11:11:04
Σεμινάριο… ζωής για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου από την Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας

Σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών συμμετείχαν το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου, αλλά και της Ακαδημίας της. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

"Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (8/10), το τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθώς και κάποια εκ των στελεχών της επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα τρίωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, από την εκπαιδευτική ομάδα του οργανισμού.

Με αίσθημα ευθύνης, οι άνθρωποι της ομάδας μας εκπαιδεύτηκαν με τέτοιον τρόπο, ώστε να συμβάλουν, ενδεχομένως, στην ελαχιστοποίηση των συνεπειών μιας επικίνδυνης κατάστασης για έναν ποδοσφαιριστή, έναν συνάδελφο, έναν συνάνθρωπό τους.

Με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου πρώτων βοηθειών, αποκτούμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται, ώστε να μπορέσουμε να ενεργήσουμε γρήγορα κι αποτελεσματικά, για χάρη ενός ανθρώπου που η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Καν’ το κι εσύ! Επικοινώνησε με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας εδώ και μάθε πώς μπορείς να γίνεις ένας ήρωας της καθημερινότητας!

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας, Κωνσταντίνο Τράγαλο, κι όλα τα μέλη της, για την όμορφη συνεργασία μας".

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=