ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρόμος στο σπίτι του Λεμινά, ληστές εισέβαλαν και έκλεψαν αντικείμενα αξίας 300 χιλιάδων ευρώ

τρόμος-στο-σπίτι-του-λεμινά-ληστές-εισ-368962

Ενα σκηνικό που θα θελήσει πολύ γρήγορα να βγάλει από το μυαλό του ο Μάριο Λεμινά έλαβε χώρα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια απουσίας του από αυτό για να πάρει μέρος με την εθνική Γκαμπόν στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα “Equipe”, την ώρα που ο άσος της Νις και άλλοτε παίκτης των Φούλαμ, Σαουθάμπτον και Γιουβέντους βρισκόταν στην αποστολή της Γκαμπόν για ματς των προκριματικών του Μουντιάλ απέναντι στην Ανγκόλα, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του αργά το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ήταν τρεις κουκουλοφόροι που κουβαλούσαν μαζί τους όπλα, με τους ληστές να απειλούν τις τρεις γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι του Λεμινά, μεταξύ των οποίων και η σύντροφός του, Φάνι Νεγκουέσα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως κατάφεραν να αρπάξουν πολυτελή κοσμήματα, ρούχα και δερμάτινα είδη συνολικής αξίας περίπου 300 χιλιάδων ευρώ, με τον Λεμινά να φέρεται να είναι κλονισμένος και να έχει ζητήσει από τον προπονητή της Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό, να μην παίξει στο επόμενο ματς της ομάδας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και πάλι κόντρα στην Αγκόλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου