ΤΟΠΙΚΟ

Τζιόλας: Αποδέχομαι την απόφαση του διαιτητή, συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα Δαμασιώτη

τζιόλας-αποδέχομαι-την-απόφαση-του-δι-369028

Ο προπονητής του Ιάσονα Αλλης Μεριάς, Νίκος Τζιόλας, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από τους Νέους Αθλητές Νίκης στο Κύπελλο ΕΠΣΘ με δήλωσή του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τονίζει ότι αποδέχεται την απόφαση του διαιτητή Λιάτσου να μην υποδείξει πέναλτι υπέρ της ομάδας του στην παράταση. Επίσης, δίνει συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα των ΝΑ Νίκης, Δαμασιώτη, για τις αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι. Αναλυτικά η δήλωσή του νεαρού τεχνικού:
«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την τεράστια προσπάθειά τους και για την εικόνα που παρουσίασαν.
Οι αγώνες Κυπέλλου πάντα κρύβουν συγκινήσεις και εντάσεις. Πιστεύω πως όποιος είδε τον αγώνα έμεινε ευχαριστημένος.
Προσωπικά δεν θέλω να σταθώ στην αποβολή μου για διαμαρτυρία στη φάση του πέναλτι σε ανατροπή του επιθετικού μας, ακόμα και αν είναι μια φάση που θα μπορούσε να δώσει την πρόκριση στην ομάδα μου. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επισκιάσω την προσπάθεια όλων των παιδιών και να σταθώ σε κάτι που δεν είναι ευθύνη μου να κρίνω. Η απόφαση είναι ξεκάθαρα του διαιτητή και απόλυτα αποδεκτή.
Αρμόδιοι στα θέματα διαιτησίας είναι άλλοι, όχι εγώ.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου για την παρουσία τους και τη νίκη τους, όπως και προσωπικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα Δαμασιώτη, ο οποίος έπιασε τα καλοχτυπημένα πέναλτι των παικτών μας και έδειξε τρομερές ικανότητες. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι μόνο τύχη, κάτι το οποίο απέδειξε ο Δαμασιώτης με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του και φυσικά όλο το μέλλον είναι μπροστά του.
Προσωπικά χαίρομαι να βλέπω νέους ποδοσφαιριστές, όπως αυτός, να έχουν τέτοιο πάθος και να αγαπούν αυτό που κάνουν και θεωρώ πως πρέπει να το αναγνωρίζουμε, ακόμα κι αν αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι αντίπαλος.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο κύπελλο και καλή χρονιά στο πρωτάθλημα στην ομάδα των Ν.Α Νίκης».

Η διοίκηση του Ιάσονα Αλλης Μεριάς από τη μεριά της σε ανακοίνωση αναφέρει: «Για ακόμη μια χρονιά η συνάντηση μας στο Κύπελλο με τη Νίκη Βόλου επιβεβαίωσε τις δυνατές συγκινήσεις που προσφέρουν οι αγώνες μεταξύ μας. Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, ανατροπές, γκολ στα τελευταία λεπτά, φάσεις στις εστίες δεν τα καταφέραμε και ηττηθήκαμε στην διαδικασία των πέναλτι με 1-3. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ελπίζουμε η εικόνα του αγώνα να ήταν αντάξια των προσδοκιών τους».

Η ενδεκάδα του Ιάσονα ΑΜ στο ματς με τους ΝΑ Νίκης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου