Συναυλία από τον Ρήγα Φεραίο το Σάββατο  

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-11, 15:58:41
Συναυλία από τον Ρήγα Φεραίο το Σάββατο   

 

Συναυλία διοργανώνει ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος το ερχόμενο Σάββατο και σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Βελεστίνου αναφέρει: «Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, στο Στάδιο Βελεστίνου, ο σύλλογός μας διοργανώνει μεγάλη ψυχαγωγική εκδήλωση (συναυλία).

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ειδικός χώρος προβολής επιχειρήσεων, όπου οι επαγγελματίες θα μπορούν να προβάλουν (διαφημίσουν) την επιχείρησή τους μέσω τοποθέτησης μουσαμά.

Στις επιχειρήσεις που θα προβληθούν ο σύλλογός μας θα εκδώσει το νόμιμο φορολογικό παραστατικό στοιχείο (Τ.Π.Υ.) για το αντίτιμο της υπηρεσίας.

Για περισσότερες διευκρινίσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6944228731 & 6973494950».

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 7 ευρώ στην προπώληση, που γίνεται από τα καταστήματα ΟΠΑΠ του Βελεστίνου και στην Ιάσονος 116 στον Βόλο, ενώ 8 ευρώ κοστίζουν στην είσοδο. Γιάννης Καψάλης, Χαρά Βέρρα, Μάκης Τσίκος, Δημήτρης Τζίμας είναι οι καλλιτέχνες που θα απολαύσει το κοινό. Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=