ΒΟΛΕΪ

Διοργάνωσε τουρνουά η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αργούς (photos)

διοργάνωσε-τουρνουά-η-ανδρική-ομάδα-β-369103

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Αργούς διοργάνωσε την Κυριακή στην Αγριά και σε δελτίο Τύπου τονίζει:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αγριά το τουρνουά προετοιμασίας που οργάνωσε το αντρικό τμήμα της Αργούς με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ και Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ.

Οι ομάδες, προσφέροντας υπέροχο θέαμα, έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια την Ελληνική Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του συλλόγου μας και συμμετείχε στην κάλυψη των πρώτων βοηθειών του τουρνουά με έξι διασώστες και πλήρη διασωστικό εξοπλισμό. Κατά τη διάρκεια αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και τραυματισμός αθλητή σε συνεργασία με την Ιατρό Ειδική Παθολόγο, κα Ελένη Γεωργιάδου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στην ΕΨΑ για την προσφορά των αναψυκτικών καθώς και στο Κτηνιατρείο του κ. Ιωνά Δημήτρη για την προσφορά των εμφανίσεων».

Δελτίο Τύπου εξέδωσε και ο ΓΣ Βόλου. Αναλυτικά: «Μια Κυριακή με μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα, έντονες συγκινήσεις και όμορφο θέαμα μας επιφύλαξε το Τουρνουά προετοιμασίας βόλεϊ Ανδρών που διοργάνωσε ο Α.Σ.B.V. Αργώ στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς. Συμμετείχαν οι ομάδες: Γ.Σ. Βόλου, ΑΠΣ Φθία και Α.Σ.B.V. Αργώ.

Με την ομάδα μας αγωνίσθηκαν οι: Λεώνης Πασχάλης, Ιωνάς Δημήτριος, Πιτσιάβας Απόστολος, Κουτσογιάννης Μαρίνος, Ιωνάς Ανδρέας, Ντελής Αντώνιος, Κουκουγιάννης Σταύρος, Μαραγκός Ισίδωρος, Ντάτσιος Αχιλλέας, Μπράμι Άγγελος, Σουφλής Ανδρέας, Μίλτος Μιλτιάδης, Σουφλής Γεώργιος, Κουκορίνης Αθανάσιος, Γκόγκα Μάριος και Τσιώτας Απόστολος.

Συγχαίρουμε τον διαιτητή όλων των αναμετρήσεων, κ. Παρασκευά Θεόδωρο, καθώς έφερε εις πέρας το έργο του με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε, επίσης, τους διοργανωτές του τουρνουά για την τιμητική πρόσκληση και ευχόμαστε σε όλους τους Συλλόγους που έλαβαν μέρος.

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου