Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ηττα με 1-0 για την Κ17 του Βόλου

ηττα-με-1-0-για-την-κ17-του-βόλου-369145

Επειτα από τρία θετικά αποτελέσματα και συγκομιδή επτά βαθμών με δύο νίκες και μία ισοπαλία, η Κ17 του Βόλου έχασε από τον Αρη στο Αθλητικό κέντρο «Μάττα» στη Νέα Ραιδεστό με 1-0.

Στο 35’ με κεφαλιά του Τανούλη σε κόρνερ σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, που έγινε υπό βροχή. Πλέον η Κ17 του Βόλου υποχώρησε από την 3η θέση, αφού την ξεπέρασε τόσο ο Αρης, που έχει πλέον δέκα βαθμούς, όσο και ο Παναιτωλικός, που έχει εννιά μετά το 0-1 επί της ΑΕΛ. Αντίθετα, η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου έμεινε στους οκτώ βαθμούς, όσους έχει πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 6-0 επί της Λαμίας.

Ο Βόλος είχε πολύ ανταγωνιστική εικόνα κόντρα στον Αρη και ουσιαστικά αναμετρήθηκαν δύο ισάξιες ομάδες. Αυτή που έβαλε το γκολ κέρδισε, αφού ο Βόλος, παρόλο που μετά το 60’ ήταν πιεστικός και είχε πιο πολλά τρεξίματα, δεν κατάφερε να σκοράρει. Το παρών στην κερκίδα έδωσε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, μέλος του προπονητικού τιμ των μικρών Εθνικών.

Κ17 ΒΟΛΟΣ: Χάιτας, Σίμος, Βαϊνόπουλος (85’ Ιωαννίδης), Ζέρβας, Γαβριηλίδης (46’ Τόμε), Πλωμαρίρτης, Μακρονάσιος (80’ Τρίχας), Ορτέντζιος, Κασιούρας, Τζαφέρι (55’ Κουφογιώργος), Δημόπουλος (55’ Καπετάνος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου