ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικητής ο Θησέας με 3-2 στο φιλικό με την Κ19 του Βόλου

νικητής-ο-θησέας-με-3-2-στο-φιλικό-με-την-κ19-369231

Ενα καλό τεστ για την Κ19 του Βόλου και τον Θησέα ήταν το μεταξύ τους φιλικό στη Νεάπολη το Σάββατο. Η ομάδα της Αγριάς, που είχε κάποιες απουσίες βασικών, όπως του Γκάγκα (λόγω ασθένειας), του Κοτζαθανάση (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και φυσικά των τραυματιών Σιώμου και Καραμανλή, πήρε τη νίκη με 2-3 με γκολ των Σπαθή, Καρατσόλη και Βαρουξάκη, ο οποίος, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ έδειξε να δένει με τον Καρατσόλη, ο οποίος αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ.

Το 1-0 για τον Βόλο έγινε με κεφαλιά του Λογαρά σε εκτέλεση κόρνερ στο 16’, με τον Σπαθή να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 33’, το οποίο κέρδισε ο Λίτσος. Στο 40’ ο Βαρουξάκης και ο Καρατσόλης συνδυάστηκαν άψογα και ο δεύτερος στο 40’ έδωσε το προβάδισμα στον Θησέα με 1-2. Στο 62’ από κόρνερ του Τσανάκα και κεφαλιά του Βαρουξάκη έγινε το 1-3, για να έρθει η μείωση του σκορ στο 87’ με πλασέ του Κυριζάκη.

Για τον Θησέα αγωνίστηκε τελικά ο νεοαποκτηθείς Στάθης Νιαώτης ως αλλαγή, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μάλιστα είχε και δοκάρι, ενώ σε όλο το 90λεπτο, για να αποκτήσει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας έπαιξε ο τερματοφύλακας Κοντοστάθης, με τον βασικό Κουτσιρίμπα να μένει στον πάγκο.

Στην ομάδα της Αγριάς περιμένουν ότι αύριο Τρίτη που θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα έχουν αντιπάλους εκτός από τις ομάδες της Θεσσαλίας τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, τον ΑΟ Υπάτου, την Αταλάντη και την Αρτάκη, θέλοντας να αποφύγουν τις ομάδες της Ηπείρου.

ΒΟΛΟΣ Κ19: Ναθαναηλίδης (46’ Φώτο-70’ Καλαμπούκας), Κουτσιμπάνας (30’ λ. τρ. Τρέμας-60’ Λέλος), Μαλαμούλης (λ. τρ. 35’ Συμεωνίδης), Καραστέργιος (75’ Αναστασίου), Ακριβόπουλος, Λογαράς, Ιννος (46’ Αϊντίνι), Ζαχαρούλης (61’ Κολώνιας), Κατσαγεωργίου (46’ Μυλωνάς), Παπαθανασίου (61’ υπό δοκιμή), Σαρακίνης (75’ Κυριζάκης)

ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Ιακωβίδης, Αλεξίου, Σπαθής, Κουκουτής (80’ Δουλάς), Χατζησταμάτης, Παπαδήμας, Κουτσούκης (46’ Κατσιγιάννης), Λίτσος (75’ Νιαώτης), Καρατσόλης (46’ Τσιανάκας), Βαρουξάκης (80’ Νούλας)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου