ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με το δεξί και νίκη στην Ξάνθη για τον Βόλο 2004

πρεμιέρα-με-το-δεξί-και-νίκη-στην-ξάνθη-369248

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του ΑΣ Βόλος 2004, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής γυναικών και μάλιστα εκτός έδρας, κερδίζοντας με 1-0 την Βασίλισσα Θράκης στην Ξάνθη. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα της Ελενας Κουσκούνη, πέτυχε στο 66’ η Χαρά Νέννε με ωραίο πλασέ μετά την κάθετη μπαλιά της Ογκίτσι.

Στο παιχνίδι ήταν εμφανής η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού από την ομάδα του Βόλου, μιας και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι ήταν τον Μάρτιο του 2019. Παρόλα αυτά οι παίκτριες προσπάθησαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερες τα δύο τετ-α-τετ της Γκέκα στο 1ο ημίχρονο και το φάουλ της Ογκίτσι, που απέκρουσε η τερματοφύλακας, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ…

Από την άλλη για την ομάδα της Ξάνθης, που θυμίζουμε ότι πέρυσι υποβιβάστηκε από την Α’ Εθνική, μεγαλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 89’ σε μοναδικό τετ-α-τετ, που κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο η Τσιλίκα με έγκαιρη επέμβαση.

Επόμενο παιχνίδι για τις ερυθρόλευκες είναι εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα Νεφέλες Κατερίνης την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Για τον ΑΣ Βόλος 2004 αγωνίστηκαν: Τσιλίκα, Βέτσικα, Ιωακειμίδου, Καρακάνα, Σαρρηγιάννη, Νικάκη, (90’ Σιέχου), Γκέκα (46’ Νάνου), Παπαδοπούλου, Παπασακελλαρίου (46’ Κιάρη), Ογκίτσι, Νέννε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου