ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό… τραυματισμών για τη Δήμητρα

φιλικό-τραυματισμών-για-τη-δήμητρα-369292

Πικρή γεύση άφησε το φιλικό τεστ για τη Δήμητρα με τον ισχυρό Ηρακλή Λάρισας το Σάββατο στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, όχι για το τελικό 1-1 και τη μέτρια απόδοση του πρώτου μέρους, αλλά γιατί αποχώρησαν τραυματίες τρεις παίκτες, οι Βουρδάκης, Θεοδωρόπουλος, Στεφανής, στο πρώτο 45λεπτο. Ο Βουρδάκης δέχθηκε πολύ δυνατό τάκλιν από τον Αγρόδημο και αποκόμισε ένα οίδημα στον αστράγαλο, ο Θεοδωρόπουλος δέχθηκε αγκωνιά στο κεφάλι και ο Στεφανής ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο σε διεκδίκηση της μπάλας με προβολή.

Στο πρώτο μισό του αγώνα η ομάδα του Στέλιο Αρσένου δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, αλλά σ’ αυτό συνετέλεσαν αναμφίβολα οι τραυματισμοί και έμεινε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Κακαβίτση μετά τη σέντρα του Χατζηλιόντα στο 13’. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 71’ από τον Γαλανόπουλο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε κεφαλιά του Αναστασίου.

Η απόδοση των «πρασίνων» στην επανάληψη ήταν πολύ καλή κι αυτό είναι που κρατά η τεχνική ηγεσία από το προχθεσινό παιχνίδι. Μάλιστα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, όπως το τετ-α-α-τετ Μπέικου, το φάουλ Αναστασίου και η κοντινή κεφαλιά του Σιόβα.

Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του γκολκήπερ Χαρχαλάκη, ο οποίος αποτελεί μέλος της ομάδας εδώ και έναν περίπου ενάμιση μήνα.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Θεοδωρόπουλος (37’ λ. τρ. Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής (40’ λ. τρ. Μπιρμπίλης), Μαυροζούμης (64’ Μπέικος), Θωμαΐδης, Αναστασίου (80’ Ν. Βούλγαρης), Καρράς, Βουρδάκης (30’ λ. τρ. Διαμαντόπουλος), Σιόβας (64’ Καμπέρης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Κούλπας, Δοδοντσάκης, Κουτσούκης, Μπάμης, Αγρόδημος, Χατζηλιόντας, Κακαβίτσης, Χριστίδης, Χασομέρης
Επαιξαν και οι: Χάμος, Τάρτας, Ναρίνογλου, Σταμάτης, Βαγενάς, Αλεξίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου