ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προβληματισμός από τη σωρεία χαμένων ευκαιριών στη Νίκη Βόλου

προβληματισμός-από-τη-σωρεία-χαμένων-397021

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε το απόγευμα προχθές Κυριακή η Νίκη Βόλου, κερδίζοντας εκτός έδρας με το φτωχό 1-0 τον ΠΟ Φήκης στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι χάρη σε τέρμα του Ροχάνο στο 16ο λεπτό απέκλεισαν την ερασιτεχνική ομάδα των Τρικάλων και μπορεί να μην έπεσαν θύμα έκπληξης, αλλά σίγουρα είναι προβληματισμένοι από τη σωρεία χαμένων ευκαιριών, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Γκολ… που δεν χάνονται θα μπορούσαν να έχουν δώσει άλλον αέρα στους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον Μακεδόνα τεχνικό να εμφανίζεται και ο ίδιος προβληματισμένος για τη δυστοκία των ποδοσφαιριστών του.

Πλέον η Νίκη, που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η κλήρωση του οποίου δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, θα συνεχίσει στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, μαθαίνοντας τον αντίπαλο της την ερχόμενη Πέμπτη, όταν η ΕΠΟ θα βάλει στην κληρωτίδα τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Super League 2, που πέρασαν από τη γ’ φάση. Σημειώνεται πως και οι αναμετρήσεις της 4ης φάσης θα είναι νοκ άουτ, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται την επόμενη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Οσον αφορά στο παιχνίδι με τον ΠΟ Φήκης, ο τεχνικός των κυανόλευκων, Αλέκος Βοσνιάδης, επεσήμανε μετά το τέλος του αγώνα στην αρχική του τοποθέτηση:

«Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να ελπίζει σε μία κακή μας φάση στην άμυνα ή σε ένα γλίστρημά μας. Μας δόθηκε πολλές φορές η δυνατότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι και δυστυχώς δεν το κάναμε. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε ως ομάδα αν θέλουμε να έχουμε προοπτική».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να πατάμε τόσες φορές στην περιοχή του αντιπάλου, να μπαίνουμε τόσες φορές από δεξιά, αριστερά και να μη στοχεύουμε. Αυτό είναι που πρέπει να το δούμε, να το λύσουμε, γιατί πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε το παιχνίδι να έχει τελειώσει. Είμαστε σε φάση προετοιμασίας, αυτά παρουσιάζονται, τη δουλειά μας πρέπει να κάνουμε και να τα λύσουμε όλα αυτά. Συνεχίζουμε στον θεσμό, περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο».

Για τη συνέχεια επεσήμανε: «Από αύριο πάλι δουλειά χωρίς πολλά λόγια και να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στην έναρξη του πρωταθλήματος, διορθώνοντας πράγματα. Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα, η οποία ψάχνει αυτήν την περίοδο να βρει τα καλά της διαστήματα, που βρίσκει σε μεγάλο χρονικό διάστημα και κάποια κενά μας προκαλούν προβλήματα και δίνουν κουράγιο στον αντίπαλο. Αυτά πρέπει να ισορροπήσουμε και θεωρώ ότι θα είμαστε όπως πρέπει με την έναρξη».

Τέλος, για τη συνεργασία με «κλειστά μάτια» που είχαν οι Μιράντα και Ροχάνο στο παιχνίδι, από συνδυασμό των οποίων ήρθε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ο Αλ. Βοσνιάδης τόνισε: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής (σ.σ. Μιράντα) αλλά όπως όλοι οι άλλοι της Νίκης. Θα είναι στα δικά μας όρια και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Το σημαντικό είναι να καταλάβει ότι το δικό του όφελος θα είναι μέσα από αυτό της ομάδας. Άρα, πρέπει να δουλέψει για την ομάδα σε όλους τους τομείς και να είναι πειθαρχημένος. Αυτό μας δείχνει αυτήν τη στιγμή και είναι ένας καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει. Να προσαρμοστεί γρήγορα κοντά μας έχοντας έρθει την τελευταία στιγμή. Μόνο καλή εικόνα είχαμε και όταν αρχίσει να βρίσκει και τους χρόνους που πρέπει να παίρνει, θα κάνει αίσθηση και στην κατηγορία. Αλλά το σημαντικό είναι ότι παίζουμε για την ομάδα και αυτό πρέπει να βάλει στο μυαλό του».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο τεχνικός της Φήκης, Τάκης Ρούσσας, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αν και με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στη SL2, με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο και δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα, ήμασταν αρκετά καλοί και βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο και θα μπορούσαμε ίσως να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη την προσπάθεια που γίνεται φέτος και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Τελείωσε το Κύπελλο και τώρα θα πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα».

Συλλυπητήρια

σε Κώστα Γαργάλα

Η ερασιτεχνική Νίκη με ανακοίνωσή της συλλυπείται τον πρώην γενικό γραμματέα του συλλόγου Κώστα Γαργάλα για τον θάνατο της μητέρας του Θωμαής, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της εκλιπούσας θα τελεστεί αύριο Τετάρτη και ώρα 10:30 στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, με την οικογένεια να ζητεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Γηροκομείο Βόλου. Σε ανακοίνωση του ο ΓΣΒ «Η ΝΙΚΗ» αναφέρει: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Κώστα Γαργάλα για τον θάνατο της μητέρας του, Θωμαής. Ο Κώστας Γαργάλας διετέλεσε στο παρελθόν έφορος στο τμήμα στίβου του Συλλόγου όταν πρωτοσυστάθηκε, καθώς και γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, ενώ αποτελεί ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη μέχρι και σήμερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου