ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξαιρετική εμφάνιση για τον ΝΟΒΑ

εξαιρετική-εμφάνιση-για-τον-νοβα-398748

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στην κατηγορία των Κορασίδων Β’, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή (26/9), στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η Βολιώτικη ομάδα συγκέντρωσε 50 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη συνολική βαθμολογία. Η ομάδα του ΚΟΗ πήρε 91 βαθμούς, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να παίρνει τη δεύτερη θέση με 86 βαθμούς, ενώ τρίτος τερμάτισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 84 βαθμούς.

Η ομάδα του ΝΟΒΑ, αποτελούμενη από τους Ιωάννα – Μαρία Αμεραλή, Δανάη Σταυριανού Γιαννίκη, Νεφέλη Καλατζή – Δαμασιώτη, Αθανασία – Ιωάννα Δελησταμάτη, Μαγδαληνή Παπαγεωργίου, Παρασκευή Πασχάλη, Ξένια Σιρίνα, Δανάη Τρέσκα, Ιωάννα Τσιντζιλώνη, Αθηνά Σκιαμπέ και τους δίδυμους, Νικόλαο και Στυλιανό Κουκουσέλη – Φούσκη κατάφερε εξαιρετικά πλασαρίσματα το τετραήμερο των αγώνων, σε όλα τα αγωνίσματα, που οι μικροί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν.

Παράλληλα, οι αθλητές του ΝΟΒΑ κατάφεραν να ανέβουν και στο βάθρο, καθώς, στο Μικτό Ντουέτο, οι Βολιώτες Στυλιανός Φουσκής – Κουκουσέλης και η Μαγδαληνή Παπαγεωργίου του ΝΟΒΑ αναδείχθηκαν οι νικητές με 54.0157 βαθμούς ενώ οι επίσης Βολιώτες Νικόλαος Φουσκής – Κουκουσέλης με την Ιωάννα Τσιντζιλώνη ήταν 3οι με 47.1399 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση συμπλήρωσαν ο Χρήστος Βούγλαρης και η Ελένη – Μαρία Βούλγαρη του Νηρέα Χαλανδρίου (2οι) με 49.8504 βαθμούς.

Στην 4η θέση και μία ανάσα απο το βάθρο βρέθηκε το κόμπο του ΝΟΒΑ, με τις Ιωάννα – Μαρία Αμεραλή, Δανάη Σταυριανού Γιαννίκη, Νεφέλη Καλατζή – Δαμασιώτη, Αθανασία – Ιωάννα Δελησταμάτη, Μαγδαληνή Παπαγεωργίου, Παρασκευή Πασχάλη, Ξένια Σιρίνα, Δανάη Τρέσκα, Ιωάννα Τσιντζιλώνη, Αθηνά Σκιαμπέ, συγκεντρώνοντας 59.5000 βαθμούς. Στο σόλο, 15η ήταν η Ιωάννα – Μαρία Αμεραλή και 16η η Αθανασία – Ιωάννα Δελησταμάτη.

Η ομάδα του ΝΟΒΑ, ήταν 8η στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτο με τις Ιωάννα – Μαρία Αμεραλή και Αθανασία – Ιωάννα Δελησταμάτη, ενώ οι Ξένια Σιρίνα και Δανάη Τρέσκα ήταν 20ες. Εκτος ήταν ο ΝΟΒΑ στο Ελεύθερο Ομαδικό, με 58.8016 βαθμούς με τις συμμετοχές των Ιωάννα – Μαρία Αμεραλή, Δανάη Σταυριανού Γιαννίκη, Νεφέλη Καλατζή – Δαμασιώτη, Αθανασία – Ιωάννα Δελησταμάτη, Μαγδαληνή Παπαγεωργίου, Ξένια Σιρίνα, Δανάη Τρέσκα, Ιωάννα Τσιντζιλώνη.

Στον τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, ο ΚΟΗ ήταν ο μεγάλος νικητής, συγκεντρώνοντας 66.9469 βαθμούς. Την πρώτη τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ηρακλής (2η θέση) με 65.3562 βαθμούς και ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (3η θέση) με 64.9634 βαθμούς. Στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτο, η Μυρτώ Μαγκαναράκη και η Ειρήνη Πασσά του ΚΟΗ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 69.0074 βαθμούς, η Βιργινία – Μαρία Γιαννατσούλια και η Αλκυόνη Ιντζόγλου του ΝΟ Βουλιαγμένης πήραν το ασημένιο μετάλλιο με 68.5220 βαθμούς, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γεωργία – Μυρτώ Ζαγγανά και η Ηλέκτρα Ράπτη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 67.0002 βαθμούς.

Στον Τελικό του Κόμπο, ο ΚΟΗ αναδείχθηκε νικητής, συγκεντρώνοντας 70.3333 βαθμούς, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο ΝΟ Βουλιαγμένης (2ος) με 66.3000 βαθμούς και ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (3ος) με 64.8000 βαθμούς.

Στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία – Ισμήνη Καραβασίλη του Νηρέα Χαλανδρίου με 73.1710 βαθμούς, τη δεύτερη θέση πήρε η Αλκυόνη Ιντζόγλου του ΝΟ Βουλιαγμένης, συγκεντρώνοντας 70.5889 βαθμούς, ενώ τρίτη τερμάτισε η Μυρτώ Μαγκαναράκη του ΚΟΗ με 69.3987 βαθμούς.

Η πρώτη 10άδα της Τελικής Κατάταξης:

  1. ΚΟΗ 91
  2. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 86
  3. ΝΟ Βουλιαγμένης 84
  4. Ηρακλής 59
  5. ΝΟΒΑ 50
  6. Οδυσσέας Θεσσαλονίκης 35
  7. ΝΟ Χανίων 28
  8. Αρίων Γλυφάδας 24
  9. Πανσερραϊκός 23
  10. Νηρέας Χαλανδρίου 21

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Βολιώτικο σωματείο, του οποίου οι προπονήτριες δήλωναν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ απόλυτα ευχαριστημένες με τη συνολική παρουσία της ομάδας, είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Α’, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Στην 4η θέση κατετάγη στο κόμπο η Βολιώτικη ομάδα

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μικτό Ντουέτο οι Στυλιανός Φούσκης – Κουκουσέλης και Παπαγεωργίου

Χάλκινοι στο Μικτό Ντουέτο οι Νικόλαος Φούσκης Κουκουσέλης και Ιωάννα Τσιντζιλώνη

Οι μικρές αθλήτριες του ΝΟΒΑ με τις προπονήτριες τους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου