ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιστορικό παιχνίδι για Θησέα

ιστορικό-παιχνίδι-για-θησέα-401338

Τον Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:00 στο γήπεδο της Νεάπολης για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Θησέας Αγριάς, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Σταματίου, που ξεκίνησε από την α’ φάση του θεσμού και συνεχίζει.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι Αγριώτες αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο του ΟΦΑΜ της Κέρκυρας στην α’ φάση, στη συνέχεια απέκλεισαν τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, με την όρεξή τους να ανοίγει και την κληρωτίδα να τους φέρνει αντιμέτωπους απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα των Σερρών.

Μπορεί το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση να είναι η ομάδα των Σερρών, ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας του Θησέα ευελπιστούν σε μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι σε μία ακόμη έκπληξη στον θεσμό, από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, με την ομάδα της Αγριάς να θέλει και τη συμπαράσταση του κόσμου της.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα του Θησέα επισημαίνεται: «Μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση βρίσκεται η ομάδα μας καθώς σήμερα και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Νεαπόλεως θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σε αυτόν τον πολύ δύσκολο, όσο και ιστορικό αγώνα, καθώς για πρώτη φορά η ομάδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ομάδα της Super League 2, σας καλούμε όλους να δώσετε βροντερό «παρών», αφενός για να απολαύσουμε όλοι μαζί έναν όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα, αφετέρου για να βοηθήσουμε την ομάδα του τόπου μας να πετύχει μία μεγάλη πρόκριση».

Σταματίου: «Να είμαστε

μια ευχάριστη έκπληξη»

Ο πολύπειρος τεχνικός του Θησέα, Κώστας Σταματίου, σχολίασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη σημερινή αναμέτρηση: «Αναμφίβολα μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε με μια ομάδα μεγαλύτερης και επαγγελματικής κατηγορίας. Διατηρούμε τις ελπίδες που μας αναλογούν σε έναν θεσμό όπως είναι αυτός του Κυπέλλου, στον οποίο έχουν γίνει εκπλήξεις και γιατί όχι να μην είμαστε κι εμείς μια ευχάριστη έκπληξη. Σίγουρα θα γίνει η προσπάθεια από μέρους μας, κάτι που θέλουν όλα τα παιδιά, κι από κει και πέρα αυτό που προσδοκούμε είναι πρωτίστως μια καλή εμφάνιση και ό,τι καλό προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο».

Ο τεχνικός του Θησέα, Κώστας Σταματίου, θα στερηθεί στο σημερινό παιχνίδι των υπηρεσιών των Σιώμου, Μπόρα, Τσακίρη και Δουλά. Στην αποστολή της ομάδας της Αγριάς θα βρίσκονται οι: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Δημουλάς, Σπαθής, Κουκουτής, Αλεξίου, Καραμανλής, Κατσιγιάννης, Καρατσόλης, Κοτζαθανάσης, Αλμπανίδης, Κουτσούκης, Φουρκιώτης, Κοντοστάθης, Παπαδήμας, Μασούρας, Γκάγκας, Χατζησταμάτης, Τσιανάκας, Νούλας και Λίτσος.

Η Τσιοφλίκη διευθύνει

το σημερινό ματς

Τους διαιτητές για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Την αναμέτρηση Θησέας Αγριάς – Πανσερραϊκός, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Βόλου, θα διευθύνει η Μάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί της θα είναι οι Βασίλης Μάνος (Λάρισας) και Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Γιώργος Αντωνίου (Λάρισας) και παρατηρητής ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας). Στο ματς Θεσπρωτός – Αριδαία ορίστηκε ο Βολιώτης Δημήτρης Θεοχάρης. Αναλυτικά όλοι οι διαιτητές των σημερινών αγώνων στο Κύπελλο Ελλάδας:

ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα (15:00)

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

Νέα Αρτάκη-Κηφισιά

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Καλλιθέα-Επισκοπή

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)

Γιούχτας-Άγιος Νικόλαος

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Ηλιούπολη-Αστέρας Βλαχιώτη

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναχαϊκή

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Εδεσσαϊκός-ΦΣ Κοζάνη

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

ΑΕ Λευκίμμης-Απόλλων Πόντου

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Λεβαδειακός

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)

ΑΕ Καραϊσκάκης-Ξάνθη

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Πιερικός-Ηρακλής

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Θησέας Αγριάς-Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

ΠΟ Φήκης-Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Παναγρινιακός-Τρίκαλα

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Εθνικός Σοχού-ΑΟ Υπάτου

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθη)

Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Αιγάλεω-Χανιά (Τετάρτη 29/9-16:00)

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας).

Ο Πανσερραϊκός

Πέρυσι η ομάδα του Πανσερραϊκού τερμάτισε στην 3η θέση του Βορείου Ομίλου της Football League, παίζοντας και στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου θα βρεθεί και σήμερα. Πλέον, η ομάδα του Πανσερραϊκού κινείται φέτος υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού Ζεράρ Σαραγόσα διατηρώντας στις τάξεις της τον Βολιώτη Αλέξανδρο Ζέρη.

Από την ομάδα αποχώρησαν φέτος οι: Ψάλτης, Τέντζερης, Γεωργιάδης, Γουναρίδης, Πράδο, Ολαϊτάν, Γούρτσας, Κουτσίδης, ενώ αποκτήθηκαν οι: Χ. Κουκόλης, Χαϊνταρά, Εππας, Καραμπέρης, Κάτσικας, Αντωνίου, Κανίς, Φουάσης, Ανάκογλου, Κορέα, Δημητρίου, και Ζιάμπαρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου