ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπαλοτέλι απάντησε στον προπονητή που τον είχε αποκαλέσει άμυαλο (vid)

ο-μπαλοτέλι-απάντησε-στον-προπονητή-π-410391

Την καλύτερη “εκδίκηση” πήρε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αφού σκόραρε κόντρα στην Μπεσίκτας πλησίασε στον πάγκο των γηπεδούχων για να δείξει στον προπονητή των “αετών”, Σεργκέν Γιαλτσίν, πως έκανε λάθος όταν το 2013 τον χαρακτήρισε “άμυαλο”.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι υπήρξε ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Ντεμίρσπορ, βοηθώντας την ομάδα του με γκολ και ασίστ να επιστρέψει από το 3-0 και να φτάσει στο 3-3, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 έπειτα από το γκολ του πρώην επιθετικού των Ίντερ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ο οποίος μάλιστα το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, αφού σκόραρε κατευθύνθηκε προς τον πάγκο και τον προπονητή των αετών, Σεργκέν Γιαλτσίν, δείχνοντας το μυαλό του.

Ο λόγος που ο 31χρονος επιθετικός προχώρησε σε αυτή την κίνηση ήταν τα λόγια του κόουτς της Μπεσίκτας, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει “άμυαλο”, εξαιτίας της ευκαιρίας που έχασε να σκοράρει σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι το 2013, όταν ολομόναχος αστόχησε μπροστά από την εστία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου