ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναποτελεσματική η Νίκη στην ήττα με 2-0 από τον Λεβαδειακό

αναποτελεσματική-η-νίκη-στην-ήττα-με-2-0-416845

Επανάληψη αδυναμιών για τη Νίκη στο σημερινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, από τον οποίον έχασε με 2-0 εκτός έδρας με γκολ των Δούμτσιου στο 36’ και Βρακά στο 66’. Μάλιστα το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε με απευθείας κόρνερ, ενώ και το πρώτο ξεκίνησε από κόρνερ.

Η Νίκη ήταν κυρίαρχη μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ, αλλά δεν διέθετε την ουσία, ενώ στην επανάληψη ήταν καλύτερος ο αντίπαλός της.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε την ομάδα του να είναι και πάλι αναποτελεσματική, όση ώρα είχε το πάνω χέρι στο ματς, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη Ρόδο, παρά το γεγονός ότι σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια είχε σκοράρει, αλλά το τελικό σκορ, που δεν έχει και τόσο σημασία στα φιλικά, την αδικούσε.

Η Νίκη είχε και δοκάρι στο 11’ σε σουτ του Κάσσου που κόντραρε, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Μιράντα, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός ως αριστερός εξτρέμ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς (60’ Μαμαντού), Τζημόπουλος (76’ Κονέ), Δούμτσιος (76’ Μπαχανάτ), Νίλι (72’ Αλμπάνης), Λιάγκας, Βλάχος (60’ Λινάρδος), Νίκας (60’ Τσάπρας), Παναγιώτου (72’ Βήχος), Πολέτο, Μεχία, Βρακάς (80’ Μανιώτης).

ΝΙΚΗ: Μπάγιτς (60’ Μπάγιτς), Πάνος (60’ Γ. Κυρίτσης), Παναγιωτίδης (60’ Τζοβάρας), Ανδρέου, Αλιατίδης (60’ Τσιμπούκας), Κυριακίδης (60’ Μπόσιο), Τσουκαλάς (60’ Μέτσε), Κάσσος, Μιράντα (60’ Βασιλείου), Γκαρσία (60’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (46’ Τζιώρας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου