ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 16 αθλητές στην Πορταριά ο ΟΜΑΘ

με-16-αθλητές-στην-πορταριά-ο-ομαθ-417159

Μετά τον εθνικό μας αγώνα, στον οποίον συμμετείχαν με επιτυχία οι Γιάννης Πλάγος – Άλκης Ρέντης, ακολουθεί η ανάβαση Πορταριάς. Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο αγώνα, συμμετέχοντας με 16 αθλητές συνολικά.

Στο Rally Acropolis οι Γιάννης Πλάγος – Άλκης Ρέντης, αν και στάθηκαν άτυχοι πολύ νωρίς έχοντας κλαταρισμένο λάστιχο, κατάφεραν και πραγματοποίησαν μία μεστή εμφάνιση με αρκετά πλασαρίσματα στην τριάδα των ελληνικών πληρωμάτων στην πρώτη τους παρουσία με το Citroen C3 Rally2 της Ad-Momentum Racing, αυτοκίνητο που αναμένεται να απολαύσουμε και στους ελληνικούς αγώνες.

Στην ανάβαση Πορταριάς στη Ν2 θα συμμετάσχουν οι Βαγγέλης Μασιάλας, Γιάννης Μόσιος και Νίκος Λεγαντής, όλοι τους με Citroen Saxo VTS, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους αγώνα, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήριά τους όσο αφορά την ταχύτητα με την οποία μπορούν να κινηθούν.

Στην κλάση Α5, όπου τα τελευταία χρόνια οι αθλητές του ΟΜΑΘ μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις, επανέρχεται ο Στάθης Δαμασιώτης με Toyota Yaris έπειτα από τη νίκη του το 2020, την ώρα που οι Άγγελος Μπατσίλας και Πάνος Συτζάκης, αμφότεροι με Suzuki Swift, αναμένεται να του βάλουν δύσκολα.

Στην πολύ ανταγωνιστική Α6 ο διακριθείς το 2020 Βασίλη Άναγνου αναμένεται να παλέψει για μία θέση στην τριάδα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Βίκτωρα Σαρρή και Θανάση Τσιτσιγιάννη. Όλοι τους με Citroen Saxo VTS θα δώσουν τη δική τους μάχη, την ώρα που ο Σταμάτης Μιχαήλ με Peugeot 106 S16 θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για την περσινή του εγκατάλειψη.

Στην Ε10 ο Κώστας Τραγής με Peugeot 205 GTi 1600 είναι ικανός για το καλύτερο σε μια κατηγορία που δυσκολεύει συνεχώςτ, ην ώρα που ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 1,6 αναμένεται να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς κυνηγώντας εαυτόν και αλλήλους.

Στην Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Δημήτρης Μπερτζέμης θα ξεσηκώσει και πάλι το βουνό με την γνωστή B. M. W. M3 Ε36, στοχεύοντας σε νέο προσωπικό ρεκόρ.

Στην ίδια κατηγορία αλλά στα δικίνητα υπερτροφοδοτούμενα ο Γρηγόρης Κορίνθιος με το πολύ δυνατό Seat Leon Cupra R στοχεύει στο βάθρο, ενώ ο Τάσος Καμζιόλης με B. M. W. M3 E30 επιστρέφει μετά από πολύχρονη απουσία.

Τέλος, στα ιστορικά ο Γιώργος Μαγγιδάς με Ford Escort Mk2 θέλει να επαναλάβει την περσινή του εμφάνιση, όταν και ανέβηκε το βουνό σε εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Με ανακοίνωση του, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Rally Acropolis και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Πορταριάς καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου