ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τους όρους για παραχώρηση αθλητών της αποφάσισε η Ερασιτεχνική Νίκη

τους-όρους-για-παραχώρηση-αθλητών-της-417194

Μόνο με επίσημο έγγραφο του συλλόγου που ενδιαφέρεται να αποκτήσει αθλητή της Νίκης Βόλου οποιουδήποτε τμήματος θα συζητείται η κάθε πρόταση στο Δ.Σ., σύμφωνα με ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης. Επίσης η όποια παραχώρηση θα γίνεται με δανεισμό ενός έτους ή με διαπραγμάτευση οικονομικών ανταλλαγμάτων. Αναλυτικά:

“Στις 10/9/2021 πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», με μοναδικό θέμα τις αιτήσεις γονέων και συλλόγων, για μετεγγραφές αθλητών και αθλητριών διαφόρων τμημάτων του συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα τη μη χορήγηση ελευθέρας μετεγγραφής σε οποιαδήποτε αθλητή ή αθλήτρια οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου, μετά από αίτηση που κατατίθεται, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε από προπονητές συλλόγων με οποιαδήποτε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική.

Στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να τηρηθεί μόνο η επίσημη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, όποιο σωματείο ενδιαφέρεται να αποκτήσει αθλητή ή αθλήτρια του συλλόγου από οποιοδήποτε τμήμα, αυτό θα γίνεται μόνο με επίσημο έγγραφο του συλλόγου που ενδιαφέρεται με σφραγίδα και υπογραφή Προέδρου. Μόνο τέτοιες περιπτώσεις θα συζητούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν έχουμε καμία αντίρρηση, οι αθλητές μας να αγωνιστούν σε ομάδες που θα κρίνουμε εμείς ότι θα είναι προς όφελος τους, αλλά μόνο υπό μορφή δανεισμού ενός έτους ή με διαπραγμάτευση οικονομικών ανταλλαγμάτων προς όφελος του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, σε περίπτωση ελεύθερης μετεγγραφής.

Σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, μπορεί τα δελτία να ανήκουν στην Ερασιτεχνική, αλλά μεταγραφές αθλητών θα γίνονται μετά από εντολή της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, η οποία έχει και την ευθύνη για τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και της Κ19. Πληρ. 2421062644.

Για τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου μπορούν να επικοινωνούν με το κο Χαλκιά Απόστολο τηλ. 6944372460″.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου