Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτέμβρη η 41η Ανάβαση Πορταριάς

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-15, 19:51:49
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτέμβρη η 41η Ανάβαση Πορταριάς

 

Στο Νομό Μαγνησίας το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 «χτυπά η καρδιά» του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την 41η Ανάβαση Πορταριάς, που συνδιοργανώνουν η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Την Τετάρτη (15/9) η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, και ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, Αντώνης Σταφυλοπάτης, ως συνδιοργανωτές, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Σ’ αυτήν μεταξύ άλλων τονίστηκε ότι η Ανάβαση Πορταριάς αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός, που κεντρίζει το ενδιαφέρον οδηγών και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γίνεται η αφορμή για τη διαμονή χιλιάδων ανθρώπων στον Βόλο και το Πήλιο.

 

Ρεκόρ συμμετοχών

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ με 123 αθλητές και περίπου 30 εξ αυτών είναι Βολιώτες από τη ΛΑΒ και τον ΟΜΑΘ, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες και ενόψει αγώνα να έρθει στο Βόλο περίπου 10.000 κόσμος, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα τη δουλειά που γίνεται από τους διοργανωτές και την αξία που έχει η Ανάβαση για όλη τη Μαγνησία. Το γεγονός πως παρά τη δυσκολία λόγω και της πανδημίας, οι αγωνιζόμενοι για ακόμη μία φορά έδειξαν την αγάπη τους για την 41η Ανάβαση Πορταριάς, σημαίνει πως αποτελεί έναν αγώνα ορόσημο για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων και για την ιστορία του θεσμού.

Η 41η Ανάβαση Πορταριάς θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για αγωνιστικές δραστηριότητες καθώς και με βάση το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε), όσον αφορά στους αγώνες Αναβάσεων.

 

Κολυνδρίνη: «Θέλγητρο για τη

διαμονή πολλών ανθρώπων»

Στην τοποθέτησή της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η 41η Ανάβαση Πορταριάς είναι τιμή για τον νομό και για το Πήλιο και η ωφέλεια για τον τόπο πολλαπλή και πολυεπίπεδη. Αφενός έχουμε να κάνουμε με ένα δρώμενο, που αποτελεί θέλγητρο για τη διαμονή πολλών ανθρώπων, δηλαδή των συμμετεχόντων και των συνοδών αυτών, και είναι η αφορμή, για να χαρούν το υπέροχο αυτό γεγονός στο όμορφο βουνό των Κενταύρων οι άνθρωποι που αγαπούν αυτό το συγκεκριμένο άθλημα, αυτή τη συγκεκριμένη αθλητική διάδραση, να συμμετέχουν σ’ αυτή και να φύγουν με μια μοναδική εμπειρία για πολλοστή φορά. Από την άλλη εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που το διοργανώνουν, γιατί οι άνθρωποι που ασχολούνται δίνουν αξία στα γεγονότα. Εδώ πρόκειται για μια Λέσχη, τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, που εν τοις πράγμασι έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά τον ζήλο, τη ζέση και την αγάπη με την οποία διοργανώνει όλο αυτό το γεγονός και γι’ αυτό τον λόγο κάθε χρόνο ουδόλως τυχαία γίνεται με επιτυχία, ουδόλως τυχαία αυξάνονται οι συμμετοχές κάθε χρόνο και καθόλου τυχαίο δεν είναι πως, όταν φεύγουν οι άνθρωποι από εδώ, φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Φέτος έχουμε το προνόμιο να γίνουν οι αγώνες με τη συμμετοχή θεατών. Εχουν δημιουργηθεί όλες οι υποδομές, για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια στους συμμετέχοντες. Ο δρόμος έχει συντηρηθεί στο σύνολό του, έχει γίνει αποψίλωση, έχουν μπει στηθαία και πλέον ο δρόμος προς το Πήλιο και δη εκεί που γίνεται η Ανάβαση είναι σε άψογη κατάσταση, ώστε να τον χαίρονται οι κάτοικοι των περιοχών και οι τουρίστες.

Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και μια όμορφη εμπειρία γεμάτη ασφάλεια χωρίς ατυχήματα σ’ αυτούς που θα συμμετάσχουν. Δηλώνω ευθαρσώς τη χαρά μου για την αύξηση των συμμετοχών και επίσης τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και εγώ και οι συνεργάτες μου οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μαγνησίας θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοια γεγονότα που αναβαθμίζουν την περιοχή και δίνουν στον τόπο την αξία που του αναλογεί».

 

Σταφυλοπάτης: «Η διαδρομή

έχει ξεπεράσει τα στάνταρ»

Από την πλευρά του ο κ. Σταφυλοπάτης τόνισε: «Είναι ίσως από τις μακροβιότερες αναβάσεις σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι η ανάβαση που συγκεντρώνει σχεδόν κάθε χρόνο τις περισσότερες συμμετοχές.

Διαθέτει μια από τις πιο τεχνικές διαδρομές για τους αγωνιζόμενους και γι’ αυτό έχουμε τόσες συμμετοχές και βρίσκεται στον ομορφότερο τόπο σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και ειδικότερα την Αντιπεριφερειάρχη, Δωροθέα Κολυνδρίνη, γιατί η διαδρομή που έχουμε, για να γίνει ο αγώνας με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια, έχει ξεπεράσει τα σημερινά στάνταρ ασφαλείας των αναβάσεων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο δρόμος της διαδρομής ασφαλτοστρώθηκε, όπως και ο χώρος ζεστάματος των αυτοκινήτων. Χάρη στην Περιφέρεια έχουμε νέα άσφαλτο, νέα στηθαία και καθαρή διαδρομή, γιατί φροντίζουμε με την Περιφέρεια από πριν να έχουμε καθαρίσει τη διαδρομή με αποψιλώσεις και πλύσιμο και να παρέχουμε το μέγιστο στους συμμετέχοντες».

Τέλος, ο κ. Σταφυλοπάτης ενημέρωσε πως η Δωροθέα Κολυνδρίνη, που πέρσι τόλμησε να γίνει συνοδηγός σε αγωνιστικό αυτοκίνητο στην Ανάβαση Πορταριάς, φέτος δε θα κάνει το ίδιο, καθώς ο ίδιος θα τρέχει.

 

Μπέτας: «Ανεκτίμητη η στήριξη της Περιφέρειας»

Τέλος ο γενικός γραμματέας της ΛΑΒ κ. Μπέτας μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Κάθε διοργάνωση χρειάζεται μια υποστήριξη και η στήριξη της Περιφέρειας είναι η μέγιστη και ανεκτίμητη, όπως και του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, που στηρίζει το σωματείο μας και τους αγώνες που διοργανώνουμε. Εχουμε ως ΛΑΒ άψογη συνεργασία με μικρούς, αλλά και μεγάλους επιχειρηματίες της περιοχής που στηρίζουν τις διοργανώσεις της Λέσχης. Κάτι ανάλογο γίνεται και για την Ανάβαση Πορταριάς.

Θέλω να πω για τους θεατές πως όσοι μπορέσουν να ανέβουν με ένα μέσο, το οποίο δε θα δημιουργήσει πρόβλημα, θα κάνουν καλό.

Ο δρόμος της διαδρομής θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή το Σάββατο ο δρόμος θα κλείσει στις 11 το πρωί και την Κυριακή θα κλείσει στις 9 το πρωί. Ο δρόμος θα κλείσει από τη διασταύρωση στις Αηδονοφωλιές και από το ύψος του Περιφερειακού στην Κύπρου που οδηγεί στην Άλλη Μεριά. Υπάρχει και η εναλλακτική διαδρομή μέσω Κουκουράβας για όσους επιθυμούν να κινηθούν προς Πορταριά, Χάνια και σε άλλα χωριά του Πηλίου».

 

Το αγωνιστικό κομμάτι

Στην τεχνική διαδρομή 4,8 χιλιομέτρων στην περιοχή της Πορταριάς, οι 123 συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν με τα αγωνιστικά τους να κερδίσουν την μάχη με το χρονόμετρο και να γράψουν το όνομά τους στο βιβλίο ιστορίας της Ανάβασης Πορταριάς.

Στο αγωνιστικό μέρος των συμμετοχών της 41ης Ανάβασης Πορταριάς, στην Ομάδα Ν, συναντάμε 21 συμμετοχές, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα και την μαχητικότητά τους.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι 24 «μονομάχοι» της Ομάδας Α, οι οποίοι έχουν ως στόχο να αφήσουν για ακόμη μία φορά άφωνους όλους όσοι βρεθούν στην τεχνική διαδρομή της Πορταριάς με τα ταχύτατα περάσματά τους.

Στη συνέχεια η Ομάδα Ε, έχοντας συγκεντρώσει 28 συμμετοχές θα μας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

Στη Formula Saloon, η οποία συγκεντρώνει την μερίδα του λέοντος από πλευράς συμμετοχών, οι 42 αγωνιζόμενοι με τις μοναδικές αγωνιστικές τους κατασκευές, έχουν ως στόχο να πετύχουν τον ταχύτερο χρόνο, δείχνοντας για ακόμη μία φορά τον λόγο για τον οποίο η συγκεκριμένη Ομάδα αποτελεί την αγαπημένη των θεατών.

Στα Ιστορικά, οι 8 αγωνιζόμενοι με τα μοναδικής ομορφιάς αλλά και ιστορίας αγωνιστικά τους, θα μας ταξιδέψουν με τα περάσματά τους, θυμίζοντάς μας εποχές από ένδοξες ημέρες των αγώνων που ακόμη και σήμερα μας προκαλούν θαυμασμό.

 

Το πρόγραμμα της 41ης Ανάβασης Πορταριάς

Διανομή Εντύπων & αριθμών Συμμετοχής: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 08:00 - 11:00, (Γραμματεία Τ.Ε. Hotel Xenia Palace)

Διοικητικός & Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 08:00 - 11:00, (Γραμματεία Τ.Ε. Hotel Xenia Palace)

1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:10, (Αίθουσα Συνεδριάσεως Portaria Hotel)

Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:15, (Χώρος Pits)

Κλείσιμο Δρόμου: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00, (Διασταύρωση Άλλης Μεριάς)

Υποχρεωτική Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:30, (Χώρος Pits)

Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 12:00, (7ο km ΕΟ Βόλου -Πορταριάς)

Κλείσιμο Δρόμου: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 09:00, (Διασταύρωση Άλλης Μεριάς)

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00, (7ο km ΕΟ Βόλου - Πορταριάς)

Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, μετά τη λήξη του 2ου σκέλους, (Χώρος Parc Ferme Hotel Xenia Palace)

Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:30, (Γραμματεία Portaria Hotel)

Απονομή Επάθλων: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 15:00, (Portaria Hotel).

 

Γραμματεία του αγώνα

Η Γραμματεία του Αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 17.09.21 στα γραφεία της Λ.Α. ΒΟΛΟΥ, Θησέως 27Α, τηλ. 24210 55339. Το Σάββατο 18.09.21 & την Κυριακή 19.09.21 στην εκκίνηση του αγώνα και μετά το τέλος στο Portaria Hotel. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210 55359 (Λ.Α. Βόλου), 6945853310 (Αντώνης Σταφυλοπάτης, Πρόεδρος Λ.Α. Βόλου), 6983601734 (Γεώργιος Μπέτας, Γενικός Γραμματέας).

Για όλα τα τελευταία νέα της 41ης Ανάβασης Πορταριάς, μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου: http://www.lavolos.gr και στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Όλες οι συμμετοχές-Τα ονόματα των οδηγών

Οδηγός                                Κλάση

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ν2

ΧΡΥΣΑΦΗ ΜΑΡΙΝΑ         N2

ΜΑΣΙΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  N2

ΜΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ          N2

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ N2

ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    N2

«ΑΣΤΡΙΟΣ»         N2

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ N2

ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              N2

ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                N2

ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ      N2

ΛΕΓΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    N2

ΡΕΚΚΑΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ           N2

ΡΕΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΓΕΛΟΣ    N2

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ               N3

ΝΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ      N3

ΦΩΤΕΙΝΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ             N3

ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ N3

ΒΙΔΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                N4

ΜΠΕΝΗΣ ΜΗΝΑΣ             N4

ΚΥΡΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    N4

ΖΑΜΠΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙA         A5

ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ     A5

ΔΑΜΑΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ   A5

ΤΖΙΩΡΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    A5

ΣΥΤΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               A5

ΑΛΕΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ            A6

ΝΤΟΥΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ   A6

ΚΟΚΚΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ       A6

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ      A6

ΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ             A6

ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ        A6

ΣΑΡΡΗΣ ΒΙΚΤΩΡ                A6

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ             A6

ΖΑΓΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    A6

ΑΝΑΓΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     A6

ΜΠΑΤΖΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ              A6

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ     A6

ΛΑΖΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ               A7

ΜΠΑΡΚΟΝΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ   A7

ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ      A7

ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ           A8

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ       A8

ΛΙΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     A8

ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ       A8

ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ               E10

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   E10

ΜΑΓΓΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ       E10

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ           E10

ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                E10

ΣΑΝΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ            E10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ         E10

ΤΡΑΓΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ           E10

ΛΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ               E10

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ            E10

ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ               E10

ΒΕΡΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ           E11

ΚΑΠΟΥΡΕΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ         E11

ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ             E11

ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ        E11

ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ E11

ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ               E11

ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ            E11

ΝΤΕΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     E11

ΚΟΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ     E11

ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ              E12

ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ                E12

ΠΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ        E12

ΧΟΝΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ      E12

ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      E12

ΣΚΟΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   E12

ΚΑΝΣΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ     E12

ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ          E12

ΜΠΕΡΤΖΕΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        FSA

ΣΤΡΑΒΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        FSA

ΛΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΑ                 FSA2L

ΠΕΠΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ    FSA2L

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ        FSA2L

ΜΠΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ          FSA2L

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ    FSA2L

ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ      FSA2L

ΣΟΥΦΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ FSA2L

ΜΠΑΛΝΤΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ          FSA2L

«ΚΑΝΕΛΟΣ»       FSA2L

ΓΕΡΑΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ      FST

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     FST

ΝΤΕΛΙΚΟΣ ΖΩΗΣ               FST

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ         FST

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ FST

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ       FST

ΤΣΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ          FST

«ADKANELL»     FST2

ΚΑΜΖΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ           FST2

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ     FST2

ΡΑΠΑΝΤΖΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                 FST2

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                FST2

ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ         FST2

ΝΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               FST2

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   FST2

ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ                 FST2

ΧΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ     FST2

ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ           FST2

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ             Ιστ.Κατ.1

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                Ιστ.Κατ.2

ΚΟΦΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          Ιστ.Κατ.2

ΜΑΓΓΙΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ         Ιστ.Κατ.3

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗΣ           Ιστ.Κατ.3

ΣΚΕΠΑΣΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ         Ιστ.Κατ.3

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ        Ιστ.Κατ.3

ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ   Ιστ.Κατ.4

ΤΖΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   FSA drift

ΚΑΝΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    FST2 drift

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       FST2 drift

ΔΗΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ          FSA2L drift

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               FSA drift

ΛΕΠΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ        E12 drift

ΜΑΝΤΖΙΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        FST2 drift

ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ FST2 drift

ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ FSA drift

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ            FST2 drift

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ        FST2 drift

ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ               FSA drift

ΣΑΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ              FST2 drif

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=