Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αρχισε να βλέπει Ριζούπολη ο ΝΠΣ Βόλος

αρχισε-να-βλέπει-ριζούπολη-ο-νπσ-βόλος-422941

Βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά ο ΝΠΣ Βόλος, μετά την πετυχημένη πρεμιέρα (2-1 τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό) στο πρωτάθλημα της Super League 1, θέλει βαδίζοντας βήμα βήμα να μείνει στον στόχο της καλύτερης χρονιάς και ήδη άρχισε να βλέπει το επόμενο ματς στη Ριζούπολη.

Εχοντας την καλή ψυχολογία αλλά και την παράδοση που θέλει τη Βολιώτικη ομάδα να μη χάνει με αντίπαλο τον Απόλλωνα όλοι στην ΠΑΕ Βόλος κοιτώντας τη συνέχεια την Κυριακή 19/9 στις 16.00 στη Ριζούπολη για τη 2η αγωνιστική θέλουν το κάτι παραπάνω που σημαίνει νίκη καθώς σε δυο παιχνίδια πέρσι υπήρξαν ισοπαλίες 3-3 και 0-0.

Μπορεί η ουσία να είναι οι τρεις βαθμοί, που συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αλλά από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Λαμία, που έφερε τους πρώτους τρεις βαθμούς, ο ΝΠΣ Βόλος βλέπει και τα λάθη του, ώστε να τα διορθώσει για την επόμενη αναμέτρηση, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 16.00 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αλλωστε, αυτό επισήμανε από την πρώτη στιγμή και ο Ισπανός προπονητής, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε τόσο καλά κάποια πράγματα με δική της ευθύνη.

Ο 32χρονος τεχνικός της βολιώτικης ομάδας συγκεκριμένα τόνισε: «Παραδοσιακά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι δύσκολη, γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι που καλούμαστε να διεκδικήσουμε βαθμούς. Αυτό που είδαμε στον αγώνα είναι ότι κάναμε πράγματα καλά και πράγματα που δεν κάναμε καλά και η ευθύνη είναι εξ ολοκλήρου δική μας. Ωστόσο, πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες, γιατί έκαναν μία σκληρή προσπάθεια. Δούλευαν έντεκα εβδομάδες γι’ αυτό το παιχνίδι και το άξιζαν».

Ενα από τα πράγματα πάντως που σχολιάστηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία και τη διαχείριση του Αμπασκάλ ήταν ότι έφερνε πολλές φορές ως εσωτερικό μέσο στον άξονα τον Φεράρι, για να βοηθά στην ανάπτυξη, κάτι που βοήθησε πολύ την ομάδα του. Με την εμφάνισή του και ο ίδιος ο Φεράρι δικαιολόγησε τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά του και το μεταγραφικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αν και στο δεύτερο μέρος, λόγω της αλλαγής της εικόνας της αναμέτρησης, δεν είχε την ίδια ελευθερία κινήσεων.

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, παραδέχθηκε την ολοκληρωτική κυριαρχία του Βόλου στο πρώτο μέρος. Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο προξένησε εντύπωση η εικόνα μας, γιατί πραγματικά ήμασταν πάρα πολύ κακοί σε όλες τις γραμμές και ο Βόλος επικράτησε σε όλους τους τομείς τους παιχνιδιού. Κρατάμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Εχουμε μπροστά μας μαραθώνιο και ευελπιστώ ότι αυτό που κάναμε στο δεύτερο μέρος θα το κάνουμε σε μεγαλύτερο χρόνο».

Βέβαια στη Βολιώτικη ομάδα τώρα γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και δεν “ξεγελιούνται” από το γεγονός ότι στην πρεμιέρα ο Απόλλωνας δέχθηκε 4 γκολ…

Ετσι σε ό,τι αφορά στο επόμενο ματς υπολογίζουν στην αντίδραση που θα βγάλει ο Απόλλωνας μετά το βαρύ 4-0 σε βάρος του στη Λεωφόρο, αλλά όλοι είναι αισιόδοξοι ότι οι κυανέρυθροι θα δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο, έχοντας και μεγαλύτερη διάρκεια. Αλλωστε το τεχνικό τιμ πιστεύει ακράδαντα ότι μόνο καλύτερος θα είναι από εδώ και πέρα ο ΝΠΣ Βόλος και μόνο ακόμη περισσότερο ανοδική θα είναι η πορεία του.

Αγωνιστικά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ περιμένει και την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη που έλειψε από την πρεμιέρα κι ενώ όλοι βλέπουν μόνο το επόμενο ματς θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό (Πέμπτη 23/9 στις 20.30) για την 3η αγωνιστική, ενώ Ως το τέλος του μήνα την Κυριακή 26/9 στις 16.00 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου