ΤΟΠΙΚΟ

Τρεις βδομάδες προετοιμασίας η Ακρόπολη

τρεις-βδομάδες-προετοιμασίας-η-ακρόπ-425320

Η Ακρόπολη Σέσκλου συμπλήρωσε τρεις βδομάδες προετοιμασίας, με τον Γιάννη Παπαστεργίου να παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που σε συνδυασμό με τη διατήρηση του κορμού είναι εγγύηση για μία αξιοπρεπή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι Σεσκλιώτες έχουν δώσει τρία φιλικά μέχρι στιγμής, από τα οποία βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Το πρώτο ήταν με τον Πρωτεσίλαο, στο οποίο ηττήθηκαν με 0-1, έπειτα επικράτησαν εύκολα και με ευρύ σκορ του Πηλέα και την περασμένη Παρασκευή επιβλήθηκαν στο γήπεδο του Σαρακηνού της ομώνυμης ομάδας με 1-2, με τον Παγώνη να σκοράρει τα δύο τέρματα των νικητών και τον Αντωνίου το γκολ των γηπεδούχων. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο 18χρονος τερματοφύλακας, Θάνος Ανατολής.

Η Ακρόπολη απέκτησε τον Κωνσταντίνο Σταυραντώνη από τους Νέους Αθλητές Νίκης, με τον 15χρονο μέσο να συναντά στην ομάδα τον δίδυμο αδερφό του Βασίλη. Επίσης, προσθήκη στο ρόστερ αποτελεί ο 16χρονος μέσος Ηρακλής Βαρελόπουλος από τον Ερμή.

Με την Ακρόπολη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Σουλιώτης Βαγγέλης, Πασιάς Νίκος, Κολυμήτρας Αναστάσιος, Αντωνίου Χρήστος, Τσανάκας Αποστόλης, Γκάγκας Βασίλης, Κολυμήτρας Κωνσταντίνος, Γκάγκας Σπύρος, Τσούτσας Χρήστος, Τσουκάλης Μιχάλης, Μόσιος Γιάννης, Κουρτέσης Σπύρος, Σταυραντώνης Βασίλης, Αξιώτης Σταύρος, Μαργαρίτης Αθανάσιος-Λεωνίδας, Ιγνατιάδης Μιχάλης, Ράπτης Αργύρης, Παλάντζας Κωνσταντίνος, Παγώνης Νίκος, Τσουκάλης Γαβρίλος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου