ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φλυαρία στην επίθεση, λάθη στην άμυνα και ήττα 2-1 για τη Νίκη  

φλυαρία-στην-επίθεση-λάθη-στην-άμυνα-κ-426951

Στο έκτο της φιλικό ματς μετά τις τρεις νίκες με Δήμητρα (0-1), Απόλλωνα Λάρισας (2-3) και ΑΕΚ Β’ (2-0), την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος (2-0) και την ισοπαλία με τη Ρόδο (1-1), η Νίκη έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο της Σουρωτής Θεσσαλονίκης, του οποίου ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ενώ είχε το πάνω χέρι στο ματς, ήταν φλύαρη και δεν απέφυγε τα αμυντικά λάθη. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 15’, όταν ο Γαϊτανίδης ξεπέρασε τον Τσιμπούκα και πλάσαρε τον Μπάγιτς, ισοφάρισε σε 1-1 στο 45’ με τον Λούκας Γκαρσία να νικά τον Βολιώτη Μπουργάνη με τεχνικό σουτ κι ενώ είχε την ευκαιρία για το 1-2 στο 47’ με κοντινή προβολή του Τζιώρα, που απέκρουσε ο Μπουργάνης, στο 83’ δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που η Νίκη φαινόταν να θέλει περισσότερο το δεύτερο τέρμα, δεν μπόρεσε να ανακόψει αντεπίθεση των γηπεδούχων, που βρήκαν δίχτυα με τον Κουλούρη μετά την ασίστ του Μπράντονιτς.

Βασικός για τον ΠΑΟΚ ήταν εκτός του Μπουργάνη και ένας άλλος Βολιώτης, ο Σαλαμούρας, ενώ αλλαγή μπήκε ο πρώην παίκτης των κυανόλευκων Καλουτσικίδης.

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τάχατος (76’ Καλουτσικίδης), Γιαξής, Τσαούσης, Γαιϊτανίδης (67’ Μπράντονιτς), Μελετίδης (61’ Ισμαΐλα), Πανίδης (67’ Κουλούρης), Σαλαμούρας (76’ Γρόσδης), Τζήμας (88’ Τίτο).
ΝΙΚΗ: Μπάγιτς (60’ Περιστερίδης), Πάνος (58’ Παναγιωτίδης), Τζοβάρας, Τσιμπούκας (46’ Αλιατίδης), Ανδρέου, Κυριακίδης (46’ Μπόσιο), Τσουκαλάς (46’ Μέτσε), Κάσσος (46’ Γ. Κυρίτσης), Βασιλείου (46’ Βλαχομήτρος), Λούκας Γκαρσία (46’ Αλτιντζής), Ροχάνο (46’ Τζιώρας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου