ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη μία πρόκληση για Θησέα

ακόμη-μία-πρόκληση-για-θησέα-428527

Ο Θησέας Αγριάς έχει μπροστά του ακόμη μία πρόκληση, θέλοντας να πάρει την πρόκριση για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, φιλοξενώντας στην έδρα του τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Μετά τη νίκη – πρόκριση στην Κέρκυρα επί του ΟΜΑΘ και για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, οι Αγριώτες επιστρέφουν στη βάση τους, θέλοντας με τη δύναμη της έδρας να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο, αυτό του Μέγα Αλέξανδρου.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο γήπεδο της Αγριάς, ο Θησέας θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, που στην 1η φάση είχε αποκλείσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ 1-0.

Ο τεχνικός του Θησέα, Κώστας Σταματίου, θα στερηθεί στο σημερινό παιχνίδι των υπηρεσιών των Τσιανάκα, Νούλα, Λίτσου, Σιώμου και Μπόρα, που είναι ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών, όπως και των Μάρκου, Μαλίκι, Παπουτσή, των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί.

Ετσι, στην αποστολή για το σημερινό νοκ-άουτ παιχνίδι βρίσκονται οι: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Δημουλάς, Σπαθής, Κουκουτής, Χατζησταμάτης, Αλεξίου, Καραμανλής, Κατσιγιάννης, Καρατσόλης, Κοτζαθανάσης, Αλμπανίδης, Κουτσούκης, Φουρκιώτης, Καρακασίδης, Κοντοστάθης, Παπαδήμας, Μασούρας, Γκάγκας.

Σφυρίζει ο Κεχαγιάς

Για το σημερινό ματς Θησέας Αγριάς – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς από την Ένωση Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Λεωνίδα και Μπάλλα από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Για τον πρώτο όμιλο θα γίνουν επίσης σήμερα και τα παιχνίδια:

Τηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕ Λευκίμμης

Παναγρινιακός-ΠΟ Ελασσόνας

Μακεδονικός-ΑΟ Υπάτου.

Στις 23/9 η κλήρωση

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η έναρξη του οποίου επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την Ομοσπονδία. Η ΕΠΟ μάλιστα υπενθυμίζει ότι η μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έλαβε υπόψη τις εν εξελίξει διαδικασίες ένταξης των ομάδων της Football League στην Super League 2. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από site της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου