Ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση ο Νίκος Μαγγίτσης

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-10, 11:01:56
Ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση ο Νίκος Μαγγίτσης

Η δεύτερη φάση της τεράστιας αθλητικής δράσης του Νίκου Μαγγίτση, που έχει τη μορφή στήριξης στο Ορφανοτροφείο Βόλου ολοκληρώθηκε, καθώς μετά την πεζοπορία, ο Βολιώτης υπεραθλητής μαζί με τον Νίκο Γλιάτη έκαναν τη διαδρομή Ηγουμενίτσα-Βόλος με ποδήλατο, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας και τερματίζοντας στο λιμάνι του Βόλου το βράδυ της Τετάρτης. Πλέον απομένει η διαδρομή με το κανόε καγιάκ από τη Χαλκιδική στην Αγριά.

Στη δήλωσή του με αφορμή την ποδηλατική του «βόλτα» ο Νίκος Μαγγίτσης τονίζει: «Το μήνυμά μας είναι ότι θέλουμε να στηρίξουμε τις δράσεις του Ορφανοτροφείου, που είναι ένα ζωντανό κύτταρο στην κοινωνία του Βόλου και πρέπει όλοι μαζί να το βοηθήσουμε να παρέχει ακόμη καλύτερο έργο. Υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου, έχουν μαζευτεί αρκετά χρήματα. Εχουν καταθέσει πολλοί μικρά ποσά κι αυτό σημαίνει ότι ευαισθητοποιείται πολύς κόσμος».

Ο Νίκος Μαγγίτσης έκανε, με το που επέστρεψε στον Βόλο, και σχετική ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η ποδηλατική μας βόλτα με τον Νίκο Γλιάτη από την Ηγουμενίτσα μέχρι το Βόλο. Μια εντυπωσιακή περιπέτεια από το Ιόνιο έως τον Παγασητικό. Η προσπάθεια δεν θα είχε επιτυχία χωρίς τη βοήθεια του Νίκου Καλανδαρίδη και της Ελλης Σαρδέλη, που στάθηκαν δίπλα μας σε όλη την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε την DTMH για την πλήρη χορηγία του εξοπλισμού βιντεοσκόπησης και των τριών δράσεων (πεζοπορία, ποδηλασία, θαλάσσιο καγιάκ). Η όλη προσπάθεια γίνεται για τη στήριξη του έργου του Ορφανοτροφείου Βόλου».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=