ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμμετοχή της ΣΕ Βόλου στο περιφερειακό ομαδικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας

συμμετοχή-της-σε-βόλου-στο-περιφερεια-431282

Η Σ.Ε. Βόλου θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας (ΠΟΑ) για το 2021 που διοργανώνει η Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. και το οποίο θα διεξαχθεί στον χώρο του Μύλου του Παπά στη Λάρισα το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Σεπτεμβρίου.

Ο 1ος γύρος θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:00 και οι επόμενοι δυο γύροι θα διεξαχθούν την Κυριακή, 11:00 το πρωί και 16:00 το απόγευμα. Από τους αγώνες θα

αναδειχθεί η πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Βόρειο Όμιλο της Α’ Εθνικής που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 5-10 Οκτωβρίου. Οι συνθέσεις των ομάδων είναι 10μελείς και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

1ος γύρος – Σάββατο 11/09

Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ – ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και Α.Σ. ΒΟΛΟΥ – Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

2ος γύρος – Κυριακή 12/09

Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και Α.Σ. ΒΟΛΟΥ – Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ

3ος γύρος – Κυριακή 12/09

Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ – Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ και ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Α.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 5/09/2021 τα Πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στην Πάτρα και διοργανώθηκαν από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ) εκπροσώπησαν πέντε Θεσσαλοί σκακιστές σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες μεταξύ των οποίων και ο νεαρός σκακιστής της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου, Κοσμάς Κούντριας, στην κατηγορία Ο10.

Ο νεαρός αθλητής συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα και πέτυχε με ανώτερη επίδοση της ατομικής του δυναμικότητας να ισοβαθμήσει στην 5η θέση με 5 βαθμούς στους 9 αγώνες, αλλά με την άρση της βαθμολογίας κατέλαβε την 10η θέση. Συνολικά πέτυχε 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

Η νέα σκακιστική περίοδος 2020-21 ξεκίνησε καθώς και οι εγγραφές παλαιών και νέων ενδιαφερομένων όλων των ηλικιών για τη θεωρία και την πρακτική στο σκάκι.

Οι παρουσιάσεις προγραμματίζονται για κάθε Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο όλη την ημέρα στο χώρο της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου στο κτίριο του Αθλητικού κέντρου Ρ. Φεραίου-Γλάδστωνος αλλά και διαδικτυακά εφ όσον κριθεί απαραίτητο.

Τις παρουσιάσεις θα τις επιληφθούν οι έμπειροι σκακιστές, Αγγελής Μιχ.(ΟΜ), Κορώνας Β., Καρανικόλας Θ. και Χατζηπολίτης Γ.(ΥΜ). Το πλήρες πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί σταδιακά και θα ακολουθήσει στη βάση του το παλαιό. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο mail του συλλόγου: [email protected] σημειώνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, ηλικία και σκακιστικό επίπεδο. Οι παλαιότεροι να απευθύνονται απευθείας στους εκπαιδευτές τους. Για τη φετινή περίοδο θα εξακολουθήσουν να λαμβάνονται υπόψη τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα και τα γκρουπ θα είναι ολιγομελή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του γραμματέα του συλλόγου, Γιάννη

Σκοτεινιώτη 2421022220 και 6947326782 και για διάφορες σκακιστικές ειδήσεις στο: https://www.facebook.com/sevolou

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου