ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σοκ στη Νίκη Βόλου

σοκ-στη-νίκη-βόλου-487423

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Θεοδόσης Χασάπης, που κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν, μετά από επέμβαση καρδιάς την περασμένη εβδομάδα.

Η είδηση του θανάτου του ήρθε να σκορπίσει θλίψη στην κυανόλευκη οικογένεια, για έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε τα κυανόλευκα από το 1978 έως και το 1982, όταν και άφησε το Κορδελιό για την Νέα Ιωνία, όπου και παντρεύτηκε.

Ενεργός στα δρώμενα του συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, ο Χασάπης, γνωστός για την ποδοσφαιρική του μαεστρία, παίζοντας τόσο στα άκρα όσο και ως δεκάρι, είχε συνταξιοδοτηθεί από τον Δήμο Κορδελιού, όπου ήταν υπάλληλος, ενώ απέκτησε κόρες και εγγόνια.

Τα θερμά της συλλυπητήρια εξέφρασε και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στην οικογένεια και τους οικείους του Θεοδόση Χασάπη, που έφυγε από τη ζωή. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Θεοδόση Χασάπη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών. Ο Χασάπης υπήρξε ποδοσφαιριστής της Νίκης από το 1978, μέχρι τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’80. Παρέμεινε για πάντα πιστός φίλος της ομάδας μας, ποτέ δεν την ξέχασε, ακόμα κι όταν εγκαταστάθηκε μακριά από τον Βόλο. Καλό ταξίδι Θεοδόση, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, αναφέροντας: «Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Θεοδοσίου Χασάπη, στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Συνεχίζεται η προετοιμασία

Για τρίτη μέρα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των κυανόλευκων, με την πρώτη εβδομάδα να είναι μεταβατική και χωρίς να ανεβαίνουν οι ρυθμοί, ενώ και οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στο τεχνικό τιμ να ανεβάσει στροφές.

Σημειώνεται πως τα τυπικά απομένουν και για την απόκτηση των Βλαχομήτρου, Μπάλλα, Θάνου και Γιάννη Κυρίτση, αλλά και για την ανανέωση με τους Αργύρη, Καραγκιόζη.

Οι κυανόλευκοι θα ανηφορίσουν το Σάββατο για το Πήλιο, όπου και θα παραμείνουν για δύο εβδομάδες, δίνοντας εκεί και τα πρώτα τους φιλικά.

Το πρώτο που έχει κλειστεί είναι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, για τις 20 Αυγούστου, ενώ εκκρεμεί ακόμη ένα, πιθανότατα με τον Θησέα Αγριάς.

«Η Νίκη είσαι εσύ»

Με σύνθημα «Η Νίκη είσαι εσύ» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα της Super League 2 από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που θέλει πλέον να έχει τη στήριξη του 12ου παίκτη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει της ανακοίνωσης, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ.

Η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας την αγωνιστική σεζόν 2021-22, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Κατηγορίες εισιτήριων

BLUE: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500€

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτηρίων

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

Σχετικές πληροφορείς

  • Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά).
  • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων.
  • Οι φίλοι της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας (προκαταβολή ή εξόφληση) για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 μπορούν άμεσα να μεταφέρουν το ποσό τους για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας».

Στον 3ο όμιλο η ομάδα

μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Και τη νέα σεζόν η Β’ Εθνική θα διαχωριστεί σε 2 ομίλους σε Νότο και Βορρά και η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους 4 ομίλους του πρωταθλήματος, με τη Νίκη Βόλου να τοποθετείται στον 3ο, στον οποίο εκτός από τους κυανόλευκους θα μετέχουν επίσης οι: Αίολος Τρικάλων, Δόξα Λευκάδας, Ευκαρπία, Πρωτέας Γρεβενών, Χαλκίδα, Ερμής Σχηματαρίου, Εσπερος Λαμίας, Μελίκη, ΑΟ Αρέτσου Καλαμαριάς, Ιωάννινα ΣΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου