ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σουλεϊμάν Οκάν στα ερυθρόλευκα

ο-σουλεϊμάν-οκάν-στα-ερυθρόλευκα-487494

Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός Σουλεϊμάν Οκάν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2021-22 στη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς υπέγραψε χθες στα γραφεία της ομάδας, συνοδευόμενος από τους μάνατζέρ του, Σάκη Γκόγκα και Κυριάκο Κύρτσο. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ενέταξαν στο δυναμικό τους έναν παίκτη, τον οποίον ήθελε και ο ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα φερόταν κλεισμένος από την κρητική ομάδα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ετσι, ο Σουλεϊμάν Οκάν, που με τον Ολυμπιακό Βόλου θα αναζητήσει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, θα είναι ένας από τους παίκτες που θα δώσουν το παρών στην «πρώτη» της επόμενης Δευτέρας, για τον τόπο διεξαγωγής της οποίας αναμένεται επίσημη ενημέρωση. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο ενδέκατος που ανακοινώνεται επίσημα, αφού έχουν προηγηθεί έξι μεταγραφές (Βαλέντε, Μπάτροβιτς, Χάσεκ, Πολίτης, Μαρκοπουλιώτης, Να’α) και τέσσερις ανανεώσεις (Φιλίποβιτς, Ξενοδόχοφ, Παπακώστας, Κατσούκης).

O γεννημένος στις 4/3/2000 ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα της Ξάνθης, απ’ όπου αναδείχθηκε. Σ’ αυτήν έκανε την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή, πριν συμπληρώσει τα 18 του, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-0 στις 21/1/18.

Την επόμενη σεζόν πάλι με την Ξάνθη είχε έξι συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο, για να ακολουθήσει το 2019-20 στη Γ’ Εθνική η Καβάλα, με την οποία μέτρησε και στις δύο διοργανώσεις οκτώ παιχνίδια. Πέρσι, αγωνίστηκεστη Φούτμπολ Λιγκ με το Αιγάλεω, με το οποίο έπαιξε έντεκα φορές, τις τρεις ως βασικός και τις οκτώ ως αλλαγή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Οκάν Σουλεϊμάν. Γεννήθηκε στις 04/03/2000 στην Ελλάδα και αγωνίζεται ως επιθετικός. Εγινε επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Ξάνθη, ενώ τις δύο περιόδους που ήταν στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, 2017-19, αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League.

Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε, ως δανεικός, στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας επτά συμμετοχές, για να επιστρέψει στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2020.

Λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League της περσινής περιόδου, μεταγράφηκε στο Αιγάλεω, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Οκάν Σουλεϊμάν στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αρχίζει η διάθεση των διαρκείας

Σε τέσσερις κατηγορίες χωρίζονται τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και τιμώνται από 50 έως 250 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία αρχίζει τη διάθεσή τους στον κόσμο της ομάδας, που ανυπομονεί να επιστρέψει στις κερκίδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιστροφή στο γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει τη δυνατότητα να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στη Super League 2, στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Τέσσερις είναι οι κατηγορίες των εισιτηρίων, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι και αφορούν το σύνολο των παιχνιδιών έδρας, πρωτάθλημα Super League 2, Κύπελλο Ελλάδος, φιλικά. Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Αναλυτικά:

FANS: (50 ευρώ) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας FANS θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

LADIES (50 ευρώ) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας LADIES θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από όποια θέση επιθυμούν εκτός των αριθμημένων θέσεων.

SILVER (100 ευρώ) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας SILVER θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη.

GOLD (250 ευρώ) Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα έχουν δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου από συγκεκριμένη θέση, που θα είναι αριθμημένη και επιπλέον θα έχουν πρόσβαση στο parking του δημοτικού σταδίου της Νεάπολης.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (Λαχανά 38, Παλαιά Βόλου) από Δευτέρα ως Παρασκευή (09.30-14.30 και 18.00-21.00). Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 62220.
Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας είναι απαραίτητα: Το ονοματεπώνυμο του κατόχου (το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό), διεύθυνση, αριθμός ταυτότητας, αριθμός κινητού τηλεφώνου και ΑΜΚΑ».

Συγκροτήθηκε σε σώμα

το ΔΣ του Ερασιτέχνη

Σε σώμα υπό τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, που ανακοίνωσε τα εξής:

«Συνεδρίασαν τη Δευτέρα 2 Αυγούστου2021, στα γραφεία του συλλόγου που είναι στον Βόλο και στην οδό Λαχανά 38 κατόπιν πρόσκλησης του εκλεγέντος προέδρου κατά την εκλογική διαδικασία της 28ης Ιουλίου 2021, κ. Τσεκούρα Νικολάου, τα εκλεγέντα στην διοίκηση μέλη του Συλλόγου με θέμα τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ.

Μετά από μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε εξελέγησαν για τις θέσεις που προβλέπει το άρθρο 11 του εναρμονισμένου Καταστατικού με εννέα ψήφους έκαστος και προέκυψε νέο Δ.Σ., το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ:Τσεκούρας Νικόλαος

Αντιπρόεδρος:Κυριακόπουλος Κυριάκος

Γεν. Γραμματέας:Μουρτζίνος Δημήτριος

Ταμίας Συλλόγου:Πέγιος Δημήτριος

ΓενικόςΕφορος:Μεταφτσής Αλέξανδρος

Ειδ. Γραμματέας:Πλαγεράς Απόστολος

Σύμβουλος:Στάμος Αναστάσιος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:Κάβουρας Νικόλαος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Σακελλαρίου Βασίλειος

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν οι Εφοροι που θα αναλάβουν στην ευθύνη τους τα τμήματα του Συλλόγου, όπως παρακάτω:

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου: Κάβουρας Νικόλαος

Ανδρικό Μπάσκετ: Σακελλαρίου Βασίλειος

Γυναικείο Μπάσκετ: Κυριακόπουλος Κυριάκος

Κολύμβηση: Στάμος Αναστάσιος – Πλαγεράς Απόστολος

Τεχνική Κολύμβηση: Στάμος Αναστάσιος – Πλαγεράς Απόστολος

Βόλεϊ Γυναικών: Μουρτζίνος Δημήτριος

Άρση Βαρών, Τζούντο, Πάλη: Μεταφτσής Αλέξανδρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου