ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε Θεοδωρόπουλο και κάνει “πρώτη“ η Δήμητρα

απέκτησε-θεοδωρόπουλο-και-κάνει-πρώ-489571

Η πρώτη συγκέντρωση της Δήμητρας θα γίνει σήμερα στις 19.00 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Η νέα σεζόν, μετά την παρθενική χρονιά των «πρασίνων» στη Γ’ Εθνική, τους βρίσκει στην τρίτη τη τάξει από φέτος εθνική κατηγορία.

Ο νέος τεχνικός, Στέλιος Αρσένος, που αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, θα μιλήσει στους παίκτες και θα κάνει ένα χαλαρό πρόγραμμα, θέλοντας σιγά-σιγά και με τη μεγαλύτερη παρουσία παικτών τις επόμενες μέρες να αυξήσει τους ρυθμούς.

Χθες, η διοίκηση μετά τις ανανεώσεις των Στεφανή, Θωμαΐδη και Ν. Βούλγαρη, ανακοίνωσε τη συμφωνία για παραμονή στην ομάδα και των Κώστα Κρανά και Σάββα Φαράντου, παικτών που ήταν πολύτιμοι στα άκρα, ο πρώτος μεσοεπιθετικά και ο δεύτερος στην άμυνα.

Μεταγραφές δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, αλλά είναι δεδομένη η απόκτηση των Αλέκου Αναστασίου, Κωνσταντίνου Σιόβα (όπως αποκάλυψε στο χθεσινό φύλλο ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ), Αποστόλη Λάμπου, ενώ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Δήμητρα ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, που πέρσι ήταν στη Νίκη Βόλου. Ο νεαρός πλάγιος μπακ, που ήταν προηγουμένως στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, έχει γεννηθεί στις 11 Αυγούστου 2001 και θα αποτελέσει μία καλή λύση για τα αριστερά της άμυνας, θέση στην οποία πέρσι αγωνιζόταν εκεί αναγκαστικά κυρίως ο Σταμάτης Καρράς, που παίζει στα δεξιά.

Ο τελευταίος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν στην ομάδα και απομένει η επίσημη επιβεβαίωση, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους: Σταυράκη, Δημητρίου, Μπάρδα, Τιμπλαλέξη, Μπιρμπίλη, Τετριμίδα, Καρρά και Ζαντιώτη. Ολοι τους κατά πάσα πιθανότητα θα είναι παρόντες στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση, εκτός ίσως από τον Δημητρίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από δω και πέρα, θα γίνει προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση, με τον Στέλιο Αρσένο να έχει εισηγηθεί την απόκτηση σέντερ μπακ (η περίπτωση του Ναουμίδη δείχνει να απομακρύνεται), εξτρέμ και κεντρικού χαφ, που θα μπορεί να παίζει και ως «οκτάρι» και ως επιτελικό;. Η Δήμητρα είναι, επίσης, κοντά στην απόκτηση του γκολκήπερ Σάββα Σαββίδη από τους Μυρμηδόνες.

Τα φιλικά

Πέντε φιλικά έχει κλείσει μέχρι στιγμής η Δήμητρα και μάλιστα τα δύο είναι με Ολυμπιακό Β. και Νίκη Β., ενώ στις 29 Αυγούστου θυμίζουμε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, τα φιλικά είναι στις 14/8 με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Ευξεινούπολη, στις 20/8 με τη Νίκη Βόλου στην Πορταριά, στις 5/9 με τον Ρήγα Φεραίο (ανοιχτή η έδρα), στις 8/9 με τη Φήκη Τρικάλων και στις 12/9 με τον Πύρασο (τα δύο τελευταία εντός έδρας).

Να τονιστεί ότι ο αγιασμός της Δήμητρας θα γίνει σε άλλη ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί, όχι σήμερα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου