ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρευστή η κατάσταση στο αγωνιστικό

ρευστή-η-κατάσταση-στο-αγωνιστικό-491420

Η ρευστότητα είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να μη δοθεί παράταση για ανανεώσεις συμβολαίων, που δεν είχαν γίνει ως τις 30/6, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να διευκρινίσουν ποιους παίκτες μπορούν να κρατήσουν από το περσινό ρόστερ και να δημιουργήσουν το νέο υπό καθεστώς περιορισμών.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ οφείλουν να κάνουν γνωστό αν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Κόλα και ο Σκοπελίτης, έχουν προλάβει να ανανεώσουν πριν τις 30/6, οπότε παρόλο που είναι άνω των 25, δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς, κι αν οι Μπαράνκο και Ντα Κάμπο έχουν ανανεώσει, πριν φύγουν δανεικοί σε Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας. Οπότε οι δύο Αργεντίνοι, με δεδομένη την κατάσταση που υπάρχει με τους περιορισμούς στις μεταγραφές λόγω μη αδειοδότησης, θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις για τη στελέχωση του δυναμικού της ομάδας, παρόλο που αρχικά δεν υπήρχε τέτοια σκέψη.

Οι παίκτες άνω των 25 από το περσινό ρόστερ εκτός του Γιαννίτση, που δε θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, είναι οι Μπουτζίκος, Γραικός, Κόλα, Σκοπελίτης, Παπαδημητρίου.

Σημειωτέον ότι οι τρεις θέσεις άνω των 25 ετών για νεοφερμένους παίκτες έχουν ήδη καλυφθεί από τους Μπάτροβιτς, Χάσεκ (είναι 24 ετών, αλλά είναι ξένος άνω των 23), Φιλίποβιτς (ανανέωσε μεν, αλλά μετά τις 30/6, οπότε λογίζεται ως νέα μεταγραφή). Ετσι από δω και πέρα όλες οι μεταγραφές θα πρέπει να είναι για Ελληνες γεννημένους από το 1996 και μετά και για ξένους γεννημένους από το 1998 και μετά.

Από την άλλη υπάρχουν και παίκτες που μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί τους ακόμη και τώρα, όπως με τους Βουκελάτο, Λαδά, Κωνσταντίνου.

Πάντως, οι ελπίδες, ώστε μέσα από τη νομική οδό να αλλάξει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αποδεικνύονται αβάσιμες.

Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει εντοπίσει αρκετούς Ελληνες παίκτες 25 ετών και κάτω και θα προσπαθήσει να τους αποκτήσει το επόμενο διάστημα και μάλιστα αρκετοί απ’ αυτούς ήταν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Football League τη σεζόν που πέρασε.

«Φούντωσε» και πάλι το σενάριο για Αλεξόπουλο

Το σενάριο για την απόκτηση του Βαγγέλη Αλεξόπουλου από τον Ολυμπιακό Βόλου ξαναφούντωσε τα τελευταία 24ωρα, με τον παίκτη να φέρεται πως βρίσκεται κοντά στους ερυθρολεύκους, αλλά βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι ο ποδοσφαιριστής είναι άνω από 25 ετών.

Τα φιλικά

Ο Ολυμπιακός Βόλου, χωρίς να έχει ανακοινώσει επίσημα τη σειρά των φιλικών του παιχνιδιών, έχει ήδη κλείσει κάποια. Η αρχή θα γίνει με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη στις 14 Αυγούστου με μόλις πέντε μέρες προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα στις 9 Αυγούστου. Μία βδομάδα μετά οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αγιο Γεώργιο Φερών την Καλαμάτα, που θα έρθει στο Πήλιο, ενώ ένα ματς θα γίνει και στο Καρπενήσι, πιθανόν με το Αιγάλεω. Αντίπαλοι θα είναι και ο Απόλλων Λάρισας, αλλά και η Βέροια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου