ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με εννιά νέους η «πρώτη» του Θησέα (photos)

με-εννιά-νέους-η-πρώτη-του-θησέα-photos-491509

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκανε χθες ο Θησέας στο γήπεδό του, παρόντων του προπονητή Κώστα Σταματίου, του άμεσου συνεργάτη του, Μιχάλη Βαγγόπουλου, και 15 ποδοσφαιριστών. Εκτός αυτών, συμμετείχε και ο πιτσιρικάς από την Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου, Ζάχος, ο οποίος απλώς προπονείται με την ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι έξι ήταν από το περσινό ρόστερ και οι εννιά νέοι, εκ των οποίων οι πέντε αποτελούν επίσημα παίκτες της ομάδας, αφού εκδόθηκε και η σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, νέα μέλη με κάθε επισημότητα είναι οι Μάριος Φουρκιώτης από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, Λάζαρος Καραμανλής από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, Βασίλης Δημουλάς, Γιάννης Κουτσούκης και Θοδωρής Κουκουτής (και οι τρεις ήταν στον Γ.Σ. Αλμυρού). Επίσης, το παρών έδωσαν οι νεαροί Δημήτρης Μασούρας από την ΑΕ Διμηνίου, Αγγελος Αλμπανίδης από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας καθώς και δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, οι Στέλιος Μαλίκι και Χρήστος Νούλας. Και οι τέσσερις μετέχουν στις προπονήσεις και είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθούν.

Σε ό,τι αφορά τους παλιούς που πήραν μέρος στην «πρώτη», αυτοί ήταν οι Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Τσιανάκας, Κοτζαθανάσης, Μπόρας και Μάρκου.

Οι προπονήσεις ίσως συνεχιστούν πρωινές ώρες λόγω του καύσωνα και σιγά-σιγά θα μπαίνουν σ’ αυτές οι πολλοί χθεσινοί απόντες, δηλαδή οι Ρακής, Ιακωβίδης, Χατζησταμάτης, Λίτσος, Δουλάς, Καρακασίδης, Βλάχος, Σιγαλάκος, που έλειπαν δικαιολογημένα, ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται οι Κεφαλάς και Βουρδάκης. Στο ρόστερ ανήκει και ο τραυματίας Σιώμος.

Πάνω αριστερά: Δημουλάς, Καραμανλής, Φουρκιώτης, Νούλας

Κάτω αριστερά: Μαλίκι, Αλμπανίδης, Κουκουτής, Κουτσούκης, Μασούρας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου