ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο πλευρό του Σπύρου όλος ο Ολυμπιακός Β.

στο-πλευρό-του-σπύρου-όλος-ο-ολυμπιακό-492681

Απαντες στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στέκονται στο πλευρό του Σπύρου Παπακωνσταντίνου, μετά το ατύχημα που είχε ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική.

Ανακοινώσεις εξέδωσαν η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης και οι οργανωμένοι:

Η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Σπύρου Παπακωνσταντίνου, διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε ατύχημα με τη μηχανή του και νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Ο Σπύρος τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στον Βόλο έχει γίνει Βολιώτης και προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Ολυμπιακό Βόλου. Σπύρο κράτα γερά, είσαι παλικάρι… Σου ευχόμαστε να γίνεις γρήγορα καλά και να επιστρέψεις πιο δυνατός κοντά μας».

Από τη μεριά του ο Ερασιτέχνης επισημαίνει: «Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και όλη η Ολυμπιακή οικογένεια εκφράζουν την συμπαράσταση και την αγάπη τους στον διευθυντή της ΠΑΕ Σπύρο Παπακωνσταντίνου και στην οικογένεια του που μετά από τροχαίο ατύχημα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σπύρο, σου ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Σύντομα να είσαι πάλι κοντά μας γερός και δυνατός».

Οι Austrian Boys, επίσης, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας στον Σπύρο Παπακωνσταντίνου, τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, που περνάει κρίσιμες ώρες στην εντατική μετά το ατύχημα που είχε με το δίκυκλο του σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί. Ο Θεός να βάλει το χεράκι του να πάνε όλα καλά. Βάστα γερά, Σπύρο! Όλοι μας από μια προσευχή. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας… Ό,τι κι αν χρειαστεί, αίμα ή οτιδήποτε άλλο, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε!»

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τον συνεργάτη του: «Ξέρεις, δε θα σου πω πολλά. Ξέρω, με ακούς! Η σκέψη μου είναι δίπλα σου… Σε αγαπώ και είσαι μέλος της οικογένειας μας! Βάλε δύναμη και δείξε ότι θα βγεις νικητής από αυτή την άδικη δοκιμασία. Ολοι την προσευχή μας γι’ αυτό το λαμπρό παιδί. Σπυράκο μου, γρήγορα κοντά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου