ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχίζουν σήμερα τα βάσανα για τον Θησέα

αρχίζουν-σήμερα-τα-βάσανα-για-τον-θησέ-493472

Σήμερα στις 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Θησέα για τη σεζόν 2021-22. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική, που φέτος έχει αναβαθμιστεί, ενώ θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αν μη τι άλλο η πρόκληση είναι μεγάλη για την ομάδα του Κώστα Σταματίου, που αντικατέστησε τον Γιάννη Ακτσιαλή στην τεχνική ηγεσία, με τον 61χρονο προπονητή να επιστρέφει στην Αγριά για μία τρίτη θητεία.

Η διοίκηση της ομάδας έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την ανανέωση συνεργασίας με τους Απόστολο Χατζησταμάτη, Αλέξανδρο Τσιανάκα, Μάνο Ιακωβίδη, Ηλία Ρακή, Δημήτρη Λίτσιο, Σπύρο Γκάγκα, Νίκο Κοτζαθανάση, Αλέξανδρο Σιώμο, Μάκη Δουλά, αλλά και χθες με τους τερματοφύλακες Αργύρη Κουτσιρίμπα και Χάρη Καρακασίδη, όπως και με τον αμυντικό Θανάση Μπόρα.

Οι δώδεκα αυτοί παίκτες, ασφαλώς, δε θα είναι οι μοναδικοί που θα δώσουν σήμερα το απόγευμα το παρών στο γήπεδο της ομάδας, με τον Σιώμο βέβαια να μην μπορεί να πάρει μέρος για πολύ καιρό ακόμη στις εκδηλώσεις της ομάδας, καθώς εδώ και λιγότερο από δύο μήνες έχει χειρουργηθεί, για να αποκαταστήσει τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Συνολικά, θα βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο γύρω στους 18-20 παίκτες, ανάμεσά τους και νεομεταγραφέντες, που δεν έχουν ανακοινωθεί. Σίγουρα από το περσινό ρόστερ δε θα είναι οι Νιαώτης, Οικονόμου και Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, που αποτελούν παρελθόν.

Ο Κώστας Σταματίου ενδεχομένως λόγω καύσωνα να ζητήσει τροποποίηση του προγράμματος τη βδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, με την έννοια οι προπονήσεις να γίνονται νωρίς το πρωί κι όχι το απόγευμα, γιατί οι συνθήκες θα είναι αφόρητες.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν κλειστεί και τρία φιλικά παιχνίδια, που είναι τα εξής:

22/8 Ρήγας Φεραίος- Θησέας Αγριάς

01/09 Αετός Μεκρυχωρίου- Θησέας Αγριάς

08/09 Σαρακηνός-Θησέας Αγριάς.

Βέβαια, ανάλογα και με τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο, ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου