Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Πλήγμα» με τον Νταν Ριένστρα

πλήγμα-με-τον-νταν-ριένστρα-500454

Μια ακόμη ατυχία “μετράει” ο ΝΠΣ Βόλος στη διάρκεια της προετοιμασίας του, καθώς μετά τον τραυματισμό του Αργεντινού Φαούστο Γκρίλο στην Ολλανδία και του νεαρού Πέτρου Κύρκου που είχαν επιστρέψει πρόωρα στο Βόλο, τώρα με την επιστροφή όλης της ομάδας στη βάση της αποδείχθηκε τελικά πολύ σοβαρός και ο τραυματισμός του Ολλανδού Νταν Ριένστρα.

Ο Ολλανδός μέσος έκανε μαγνητική στον Βόλο, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού κι αυτό βέβαια σημαίνει ότι τέθηκε νοκ άουτ για περίπου έξι μήνες και πιθανόν οι άνθρωποι της Βολιώτικης ΠΑΕ θα προχωρήσουν σε μια επιπλέον μεταγραφή, για να καλυφθεί το κενό του 29χρονου παίκτη στον άξονα, καθώς περίμεναν πολλά από αυτόν…

Ο Νταν Ριένστρα (6/10/1992) έπαιξε πέρσι 31 αγώνες (2528’) με δύο γκολ και πριν έρθει στον Βόλο τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ολλανδική Βααλβάικ, έχοντας συνολικά 136 συμμετοχές και 6 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Χέρακλες.

Η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος επέστρεψε στη βάση της και σήμερα μετά το διήμερο ρεπό επιστρέφει και στις προπονήσεις, ενώ ξεκινά και την υλοποίηση ουσιαστικής ενίσχυσης.

Ηδη υπάρχει συμφωνία και ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Νίκολας Ορόζ θα βρίσκεται άμεσα στον Βόλο για να ενσωματωθεί με την ομάδα και να δώσει τις λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι, με τον παίκτη να έρχεται ως δανεικός από την Ρασίνγκ Κλουμπ, αν και θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για την απόκτηση του 27χρονου άσου το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ οι άλλες κινήσεις ενίσχυσης, εκτός του αμυντικού χαφ με την ατυχία του Ριένστρα, αφορούν το δεξί άκρο της άμυνας και τις δυο πλευρές της επίθεσης.

Για τον ΝΠΣ Βόλος το εν Ελλάδι επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τρίτη 3/8 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λαμία και ακολουθεί το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που γίνεται για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της «Φλόγας» και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτό, ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στις 8/8 τον ΟΦΗ και στις 10/8 έναν εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρομήτου.

Στις 13/8 ο ΝΠΣ Βόλος θα αντιμετωπίσει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα που είναι και πρώτη αντίπαλος στο πρωτάθλημα, ενώ τα φιλικά προετοιμασίας κλείνουν το Σάββατο 14/8 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Ολοι οι αγώνες

Από το Πανθεσσαλικό ξεκινά φέτος το πρωτάθλημα της Super League για τον ΝΠΣ Βόλος και στο Πανθεσσαλικό τελειώνει και η κανονική περίοδος στις 15 Μαΐου 2022. Η σέντρα θα γίνει το διήμερο 21-22 Αυγούστου, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τη Λαμία, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας, αλλά με διπλά στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι.

Ολοι οι αγώνες του ΝΠΣ Βόλος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2021-2022 είναι:

1η Αγωνιστική (21-22 Αυγούστου) ΝΠΣ Βόλος – Λαμία

2η Αγωνιστική (28-29 Αυγούστου) Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος

3η αγωνιστική (11-12 Σεπτεμβρίου) ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος

4η αγωνιστική (18-19 Σεπτεμβρίου) Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος

5η αγωνιστική (25-26 Σεπτεμβρίου) ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης

6η αγωνιστική (2-3 Οκτωβρίου) ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος

7η αγωνιστική (16-17 Οκτωβρίου) ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ

8η αγωνιστική (23-24 Οκτωβρίου) Ιωνικός – ΝΠΣ Βόλος

9η αγωνιστική (30-31 Οκτωβρίου) ΝΠΣ Βόλος – Άρης

10η αγωνιστική (6 & 7 Νοεμβρίου) ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ

11η αγωνιστική (20 & 21 Νοεμβρίου) Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος

12η αγωνιστική (27 & 28 Νοεμβρίου) ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός

13η αγωνιστική (4 & 5 Δεκεμβρίου) ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος

14η αγωνιστική (11 & 12 Δεκεμβρίου) Λαμία – ΝΠΣ Βόλος

15η αγωνιστική (15 & 16 Δεκεμβρίου) ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης

16η αγωνιστική (18 & 19 Δεκεμβρίου) Ατρόμητος – ΝΠΣ Βόλος

17η αγωνιστική (5-6 Ιανουαρίου 2022) ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός

18η αγωνιστική (8-9 Ιανουαρίου 2022) Αστέρας Τρίπολης – ΝΠΣ Βόλος

19η αγωνιστική (15-16 Ιανουαρίου 2022) ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

20η αγωνιστική (22-23 Ιανουαρίου 2022) ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος

21η αγωνιστική (29-30 Ιανουαρίου 2022) ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός

22η αγωνιστική (5-6 Φεβρουαρίου 2022) Άρης – ΝΠΣ Βόλος

23η αγωνιστική (12-13 Φεβρουαρίου 2022) ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος

24η αγωνιστική (19-20 Φεβρουαρίου 2022) ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός

25η αγωνιστική (26-27 Φεβρουαρίου 2022) Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος

26η αγωνιστική (5-6 Μαρτίου 2022) ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Απάντηση της ΠΑΕ Βόλος στο ΚΚΕ για το Πανθεσσαλικό

Απάντηση στους εκπροσώπους του ΚΚΕ σχετικά με τα όσα αναφέρουν για τη σύμβαση που σύναψε με τον Δήμο Βόλου για τη χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου έδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος έχει ως εξής: «Οταν η πολιτική ασκείται με τρόπο λαϊκίστικο και, κυρίως, χωρίς γνώση, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση του κομματικού ακροατηρίου και για την υποχρέωση των επαγγελματικών στελεχών να δικαιολογήσουν τις παροχές του κόμματος (από θέσεις και αξιώματα μέχρι… βαφές μαλλιών), προκύπτουν τραγελαφικές περιπτώσεις σαν αυτή των εκπροσώπων του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και τα όσα παράλογα και άσχετα υποστήριξαν σχετικά με τη σύμβαση της ομάδας μας με τον Δήμο Βόλου για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για συγκεκριμένες ώρες και μέρες (μία κάθε δεύτερη εβδομάδα και μία για προπόνηση, συνολικά 4 ημέρες) και όχι βέβαια για συνολική παραχώρηση.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ ούτε λίγο ούτε πολύ, επικαλούμενος μια άσχετη νομοθετική πρόνοια, επιχείρησε να αμφισβητήσει το δικαίωμα δύο μερών να προχωρήσουν στη σύναψη μιας σύμβασης, εν προκειμένω της ΠΑΕ Βόλου και του Δήμου Βόλου, παρουσιάζοντάς την μάλιστα ότι έγινε κατά παράβαση της κείμενης Νομοθεσίας. Γιατί;

Γιατί – κατά το ΚΚΕ – η ΠΑΕ Βόλος θα έπρεπε να εκχωρήσει το 15% των εσόδων της στον Δήμο Βόλου! Δηλαδή, όπως ο αθλητικός Νόμος 2725/1999 προβλέπει για το μητρικό σωματείο (Ερασιτέχνης) και το επαγγελματικό τμήμα του που κάνει χρήση του σήματος, εγκαταστάσεων κλπ. Με δυο λόγια το ΚΚΕ θεωρεί ότι ο Δήμος Βόλου είναι ερασιτεχνικό σωματείο (!), στο οποίο η ΠΑΕ θα πρέπει να αποδίδει το 15% των εσόδων της από διαφημιστικά έσοδα, χορηγίες κλπ. Τέτοια και τόση ασχετοσύνη… ή, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας, μπέρδεψαν τη βούρτσα με ….

Σε ό,τι αφορά το ύψος του τιμήματος που η ΠΑΕ Βόλος θα καταβάλλει στον Δήμο και που ανέρχεται στο ποσό των 1.500 ευρώ μηνιαίως, τους ενημερώνουμε ότι στην προηγούμενη μίσθωση που είχε γίνει με την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (τo 2019-2020) το αντίστοιχο μίσθωμα ήταν 2.000 ευρώ μηνιαίως. Ωστόσο, η συντήρηση γινόταν με δαπάνες της ΕΤΑΔ, ενώ τώρα θα γίνεται με δαπάνες της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ. Και για τη συντήρηση αυτή θα πρέπει να εργαστούν ειδικοί επιστήμονες και εργατοτεχνικό προσωπικό, που πρέπει να αμειφθούν, με μια δαπάνη 4.000-4.500 ευρώ μηνιαίως. Εκτός αν ο επικεφαλής του ΚΚΕ στο ΔΣ Βόλου εισηγηθεί να προσφερθούν για την εργασία αυτή τα μέλη μιας μπριγάδας που παραδείγματος χάριν μόλις επέστρεψαν από τη συλλογή καφέ στη Νικαράγουα ή αφιλοκερδώς μετείχαν στην ανακαίνιση στο Σπίτι του Λαού…

Σε κάθε περίπτωση αν θέλουν γυμναστική, ας ασχοληθούν με την κανονική και όχι την δήθεν επαναστατική. Το Πανθεσσαλικό δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς το μισθώνουμε για συγκεκριμένο χρόνο και σκοπό. Ανήκει στους πολίτες και ιδιαίτερα τη νεολαία του Βόλου Η ΠΑΕ Βόλος ιδρύθηκε και λειτουργεί προσφέροντας πέραν των άλλων και έσοδα στην πόλη και την τοπική οικονομία και όχι δημιουργώντας χρέη και υποχρεώσεις. Δε διεκδικεί τίποτα δωρεάν και καταβάλλει ό,τι αναλογεί για τις χρήσεις που πραγματοποιεί”.

Τα διαρκείας

Μετά από περίπου 17 μήνες, οι πόρτες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν ξανά, για να υποδεχθούν και πάλι φιλάθλους και ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας είναι στη διάθεση του κόσμου.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και οι τιμές έχουν ως εξής:

VIP (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)……………………700 Ευρώ

FANS (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…………….200 Ευρώ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΡΕΣ)…….100 Ευρώ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP θα διατίθεται και θέση στάθμευσης στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, καθώς επίσης και πρόσβαση στο VIP CLUB του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωρες λειτουργίας γραφείων: 9.00 – 21.00

Πληροφορίες: 24210 27671, 24210 27861

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου