ΤΟΠΙΚΟ

Επιτροπή μεταγραφών στον ΓΣΑ  

επιτροπή-μεταγραφών-στον-γσα-509561

Ο Λεωνίδας Κωτούλας, ο οποίος θέλει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Γ.Σ. Αλμυρού, όπως και οι συνεργάτες του, όλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν μπορούν να περιμένουν τις εκλογές που αναμένεται να προκηρυχθούν τις επόμενες μέρες.

Ετσι, προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ειδικά γύρω από την οργάνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, γι’ αυτό και συνέστησαν επιτροπή μεταγραφών, που λειτουργεί ως άτυπη διοικούσα επιτροπή. Αυτή θα «τρέχει» το ποδοσφαιρικό τμήμα και αποτελείται από τους Θεόδωρο Βούλγαρη, Δημήτρη Παπανάτσιο, Αποστόλη Καραδήμο, Δημήτρη Κοντογεωργάκη, Λευτέρη Φωτιάδη και Λεωνίδα Κωτούλα. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνεί με τον κ. Κωτούλα στο τηλέφωνο 6932 109851.

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές από την περιοχή του Αλμυρού, αλλά και με προπονητή, που είναι γνωστό όνομα στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ συναντήσεις γίνονται και με τα υπόλοιπα τμήματα εκτός ποδοσφαίρου, που βλέπουν θετικά την κίνηση Κωτούλα.

Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία των εκλογών, εξαρτάται από την απάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου για το πότε μπορεί να είναι διαθέσιμος δικαστικός αντιπρόσωπος. Πάντως, άπαντες θέλουν το αργότερο μέχρι την επόμενη Τετάρτη να διεξαχθούν, ώστε το νέο Δ.Σ. να πιάσει αμέσως δουλειά και να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του, δίνοντας το βάρος αρχικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα.

ΧΡ. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου