ΜΠΑΣΚΕΤ

«Προωθήσεις» στην Ανόρθωση

προωθήσεις-στην-ανόρθωση-510507

Στο αντρικό τμήμα της Ανόρθωσης θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι νεαροί μπασκετμπολίστες Νίκος Ακριβόπουλος και Παναγιώτης Τζούμας, σύμφωνα και την ανακοίνωση του συλλόγου που αναφέρει: «Στην Ν.Β.Α. Ανόρθωσις επενδύουν στο μέλλον και στη δική τους ακαδημία και έτσι προωθούνται στην πρώτη ομάδα, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ, δυο γηγενείς αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ο Νίκος Ακριβόπουλος αγωνίζεται στη θέση 1, έχει ύψος 1.82, είναι 17 χρόνων και διακρίνεται για τα οργανωτικά του προσόντα, την καλή τεχνική του κατάρτιση και το «μυαλωμένο» του παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικίας του. Από πέρυσι, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ομάδα του στο παιδικό πρωτάθλημα. Το ίδιο κατάφερε και στο εφηβικό πρωτάθλημα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δυο χρόνια μεγαλύτερους αθλητές.

Ο Παναγιώτης Τζούμας αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, έχει ύψος 1.85, είναι 16 χρόνων και διακρίνεται για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα καθώς και για την καλή του τεχνική κατάρτιση.

Τόσο ο Νικόλας όσο και ο Παναγιώτης δείχνουν τον δρόμο και στους άλλους αθλητές της ακαδημίας, όπου δίνεται μεγάλο βάρος, και ήδη κάποιοι αθλητές από την ακαδημία επανδρώνουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου που μετρά δυο συνεχόμενες ανόδους από Β’ και Α2’ ΕΣΚΑΘ, ενώ το ίδιο αποσκοπεί να πράξει και φέτος που θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη τη τάξει τοπική κατηγορία (Α1 ΕΣΚΑΘ)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου