ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος εποχής στον Διαγόρα

τέλος-εποχής-στον-διαγόρα-511610

Η χρονιά που πέρασε για τον Διαγόρα ήταν η καλύτερη στην ιστορία του, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά η νέα δεν είναι απλά αβέβαιη, αφού οι εξελίξεις δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα του Στεφανοβικείου δεν αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής … αλλά ούτε και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Η γενική συνέλευση του Διαγόρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας επισημοποίησε, επιβεβαιώνοντας πλήρως και το σαββατιάτικο ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, την παραίτηση του Σάκη Πρασσά από την προεδρία του συλλόγου με διάδοχη κατάσταση να μην υπάρχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα: «Επίσημα “τέλος” από τη Διοίκηση Σάκη Πρασσά. Η γενική συνέλευση του Διαγόρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, επισημοποίησε, οριστικά πλέον, την παραίτηση του Σάκη Πρασσά από την προεδρία του συλλόγου αλλά και των υπόλοιπων μελών της Διοίκησης.

Διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο σύλλογος δεν αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά ούτε και στο τοπικό πρωτάθλημα. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα στενάχωρη για όλους μας αλλά και επιβεβλημένη από το πλήρωμα του χρόνου».

Θυμίζουμε πως όλες οι ομάδες Γ’ Εθνικής έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο. δήλωση συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 και για το κύπελλο έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου