ΠΟΛΟ

Πρωτιά για τους άνδρες του ΟΕΑ/ΝΑΒ

πρωτιά-για-τους-άνδρες-του-οεα-ναβ-514497

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συμμετείχε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στους άνδρες και συγκεκριμένα στον τρίτο όμιλο, που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα. Η ομάδα του Λάμπρου Καρύδα κατάφερε στην τριπλή ισοβαθμία με ΝΟ Κέρκυρας και ΝΟ Ναυπλίου να βγει πρώτη κι έτσι θα τεθεί επικεφαλής ομίλου στην επόμενη φάση.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Συγκεκριμένα, οι τρεις ομάδες είχαν από δύο νίκες και μία ήττα, ενώ τελευταίος τερμάτισε ο Επειός Ηλιδας χωρίς πόντο και τρεις ήττες. Στα μεταξύ τους ματς ΟΕΑ/ΝΑΒ, ΝΟ Κέρκυρας και ΝΟ Ναυπλίου είχαν απολογισμό 1-1, επομένως μέτρησε το γκολ-αβερέιτζ, με τους Βολιώτες να βρίσκεται στο +3, τους Κερκυραίους στο 0 και τους Ναυπλιώτες στο -3.

Θυμίζουμε ότι καμία ομάδα από την πρώτη φάση δεν αποκλείστηκε και ανάλογα με την κατάταξή τους θα καταρτιστούν στη β’ φάση άλλοι τέσσερις όμιλοι, πάλι με τέσσερις ομάδες έκαστος.

Την αποστολή του ΟΕΑ/ΝΑΒ για τους αγώνες της Πάτρας αποτέλεσαν οι εξής αθλητές: Δίπλας Γιάννης, Κοζανίτης Θάνος, Πάκος Μανώλης, Σαραγγανίδας Σταμούλης, Μαρτζούχος Αγγελος, Λιβανός Αλέξανδρος, Ανδρής Λευτέρης, Καραΐσκος Μανώλης, Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Κατσώνης Ιωάννης, Μάρκου Ιάσονας, Σούγγαρης Γιώργος, Γκατζούνας Μανώλης, Θάνος Ηλίας, Κουκορίνης Στέλιος, Κούτρας Δημήτρης, Βαρδάκης Δημήτρης, Σερμέτης Αλκης, Κόπανος Σταύρος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΝΟ Κέρκυρας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 12-11

Τα έδωσε όλα ο ΟΕΑ/ΝΑΒ απέναντι στον ΝΟ Κέρκυρας, αλλά τελικά ηττήθηκε με 12-11. Οι Βολιώτες μπορεί να βρέθηκαν πίσω με 5-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια. Μάλιστα, όχι μόνο μείωσαν τη διαφορά, αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο αρχικά ισοφάρισαν σε 8-8 και πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στον αγώνα με 8-9 δύο λεπτά πριν τη λήξη αυτής της περιόδου.

Ωστόσο, στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου είχαν ένα κακό διάστημα που τους στοίχισε, καθώς στο πρώτο τρίλεπτο δέχθηκαν τρία αναπάντητα τέρματα, με συνέπεια το 11-9 εις βάρος τους. Η διαφορά των δύο γκολ επαναλήφθηκε τρεισήμισι λεπτά πριν τη λήξη, όταν και έγινε το 12-10, με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ απλώς να μειώνει στο τελικό 12-11.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 2-2, 1-4, 4-2

ΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Βιζυράκης 5, Κουλούπης 2, Τάτας 2, Σουρλάκης 1, Βέλιος 1, Μελιδωνιώτης 1

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Ανδρής 4, Μαρτζούχος 4, Γκατζούνας 2, Κατσώνης 1

ΝΟ Ναυπλίου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 14-18

Ανατροπή στο δεύτερο μέρος για τον ΟΕΑ/ΝΑΒ απέναντι στον ΝΟ Ναυπλίου, καθώς έχανε από την ομάδα της Πελοποννήσου με 8-6 στα μισά του αγώνα.

Ωστόσο, το τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο ανήκε στους Βολιώτες, οι οποίοι αρχικά ισοφάρισαν με το 3-5 της 3ης περιόδου και στη συνέχεια είχαν το καλύτερό τους διάστημα στην 4η περίοδο. Τότε δέχθηκαν τρία γκολ και πέτυχαν επτά με συνέπεια το τελικό +4. Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν τα έξι γκολ (11-17) δυόμισι λεπτά πριν τη λήξη της συνάντησης.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-3, 3-5, 3-7

ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Μανταφούνης 5, Δεμάγκος 5, Φυγάνης 3, Λέκκας 1

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Μαρτζούχος, 6, Ανδρής 6, Λιβανάς 2, Καραΐσκος Μαν. 1, Ηλίας 1, Μάρκου 1, Γκατζούνας 1

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Επειός Ηλιδας 12-9

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 2-4, 5-4

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Ανδρής 5, Μαρτζούχος 4, Σαραγγανίδας 2, Λιβανός 1

ΕΠΕΙΟΣ ΗΛΙΔΑΣ: Δουρίδας 3, Φύκουρας 2, Γριντέλας 1, Λυκοθανάσης 1, Βουλουξής 1, Νικολόπουλος 1

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

ΝΟ Ναυπλίου-Επειός Ηλιδας 15-12

ΝΑΟ Κέρκυρας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 12-11

2η αγωνιστική

ΝΑΟ Κέρκυρας-Επειός Ηλιδας 18-10

ΝΟ Ναυπλίου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 14-18

3η αγωνιστική

ΝΟ Ναυπλίου-ΝΑΟ Κέρκυρας 11-10

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Επειός Ηλιδας 12-9

Η βαθμολογία

  1. ΟΕΑ/ΝΑΒ 6
  2. ΝΟ Κέρκυρας 6
  3. ΝΟ Ναυπλίου 6
  4. Επειος Ηλιδας 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου