ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξ αναβολής ήττα για Ολυμπιακό Β.

εξ-αναβολής-ήττα-για-ολυμπιακό-β-550455

Εχασε χθες 2-0 από την Καλαμαριά στην Πιερία σε ματς για τη 13η αγωνιστική της Football League

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με αρκετές απουσίες, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και χωρίς νοοτροπία νικητή ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε χθες στην Πιερία σαν να έκανε αγγαρεία 2-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο εξ αναβολής παιχνίδι που «χρωστούσε» από την 13η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Παρά τη χθεσινή ήττα πάντως ο Ολυμπιακός χωρίς κίνητρο παρέμεινε στην 4η θέση στην βαθμολογική κατάταξη με 25 βαθμούς, όσους έχει και ο Πιερικός που είναι αντίπαλος στο Βόλο στις 27/6 κι ενώ αυτή την Κυριακή (20/7) οι ερυθρόλευκοι στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα παίξουν στην Καβάλα.

Από την χθεσινή αναμέτρηση πάντως που διεξήχθη στο γήπεδο Βατάν της Κατερίνης κερδισμένη ήταν η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου που έχει κι άλλον αγώνα λιγότερο καθώς με 17 βαθμούς έπιασε στην 6η θέση τον Αλμωπό Αριδαίας και είναι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο χθεσινό ματς ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς Ξενοδόχοφ, Γιαννίτση, Τσαγκαλίδη, Βουκελάτο, Κατσούκη, που συνήθως ξεκινούσαν, τον τιμωρημένο Μπουτζίκο, τους τραυματίες Γκιοατά, Γραικό, Παπακώστα και η 11άδα που ξεκίνησε αποτελούσαν οι Λαδάς, Πέλκας, Ρόκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Κολέλα, Σκοπελίτης, Νικλητσιώτης, Παπαδημητρίου και στην πρώτη του συμμετοχή ο Νίκος Μπέϊκος.

Σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της αναμέτρησης, oι της Καλαμαριάς άνοιξαν το σκορ στο 29’, όταν ο Θάνος Δεινόπαπας με κοντινή προβολή αξιοποίησε τη σέντρα του Δαλιανόπουλου από δεξιά και βρήκε δίχτυα (1-0).

Κατόπιν, όπως και πριν το γκολ, κύλησε αρκετή ώρα χωρίς κάτι σημαντικό, για να φανούν απειλητικοί οι ερυθρόλευκοι στο 60’, με τον Μπέικο να βγάζει επικίνδυνη σέντρα από δεξιά και με τον Πολίτη να διώχνει με υπερένταση, πριν η μπάλα φτάσει στον αμαρκάριστο Παπαδημητρίου.

Ο Παπαδημητρίου σούταρε δυνατά εκτός περιοχής στο 68’ αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Καλαμαριάς έδειξε τα αντανακλαστικά του, για να «αγγίξει» το 2-0 ο Απόλλων δύο λεπτά αργότερα, με τον Δεινόπαπα να πιάνει το γυριστό σουτ μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Δαλιανόπουλος και την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι.

Στο 81’, ωστόσο, ο Δεινόπαπας κατάφερε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό τέρμα που τόσο πολύ κυνηγούσε, διαμορφώνοντας με πλασέ το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Βαφειάδης (38’ λ.τρ. Γιακουστίδης), Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Φράγκος, Αρμενάκης, Καλογέρης, Αντωνιάδης (73’ Σαββίδης), Χατζηαναστασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Πέλκας (81’ Βασιλούδης), Ρόκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Κολέλα (64’ Πατρώνης), Σκοπελίτης, Μπέικος, Νικλητσιώτης, Παπαδημητρίου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τα δυο ματς ως το τέλος αλλά έχει πλέον αρχίσει να προβληματίζεται για το μετά της λήξης του τελευταίου πρωταθλήματος της Football League κι αυτό γιατί μπορεί να είναι σε «θέση ανόδου» στη νέα 2η επαγγελματική κατηγορία, αλλά τα πράγματα να γίνονται δύσκολα αφού με την ψήφιση του νέου αθλητικού Ν/Σ που προβλέπεται η αναδιάρθρωση θα πρέπει έως τις 23 Ιουλίου να έχει Μετοχικό Κεφάλαιο τουλάχιστον 350.000€ και να καταθέσει εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ τουλάχιστον 150.000€.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου