ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόταση Κούγια στον Βολιώτη Ν. Κανέλλο για την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΛ

πρόταση-κούγια-στον-βολιώτη-ν-κανέλλο-569515

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφραζε πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας, παρά τον υποβιβασμό των βυσσινί στη Super League 2. Η γειτονική ΠΑΕ είχε ανακοινώσει επίσημα πριν από λίγες ημέρες πως τη θέση του αντιπροέδρου θα αναλάβει ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, ενώ χθες ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε μιλώντας στο Astra Tv πως χρέη προέδρου θα αναλάβει ο Βολιώτης Νίκος Κανέλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, έχει γίνει πρόταση στον Βολιώτη διπλωμάτη, αλλά η απάντησή του δεν έχει δοθεί ακόμη στον Αλέξη Κούγια, με τους δύο άνδρες ωστόσο να συνδέει στενή φιλία χρόνων.

Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν από λίγες ημέρες έβαζε τέλος στα σενάρια περί πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά φαίνεται πλέον πως θα χρειαστεί συμπαίκτες διοικητικά. Ετσι προέκυψε το όνομα του Νίκου Κανέλλου, ο οποίος ήταν διπλωμάτης και πρέσβης σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, έχοντας υπηρετήσει σε δύσκολες περιοχές και μάλιστα σε εποχές ιστορικής ρευστότητας και αλλαγών.

Παρά το γεγονός ότι έχει υπηρετήσει στα πέρατα της οικουμένης, προκαλεί εντύπωση το πόσο δεμένος αισθάνεται με τη γενέθλια γη του τον Βόλο και ευρύτερα τη Θεσσαλία και δεν αποκλείεται να αναλάβει το πόστο του προέδρου στην ιστορική γειτονική ΠΑΕ, η οποία τη νέα περίοδο καλείται να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Κανέλλος σε συνέντευξή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είχε δηλώσει πως: «Ο Βόλος είναι στο αίμα μου και η Θεσσαλία ο ομφάλιος λώρος! Θεσσαλός 100%… Οι παππούδες μου από τη Ρεντίνα των Αγράφων και τη Ζαγορά του Πηλίου, οι γιαγιάδες μου από τη Μακρινίτσα και τα Ανω Λεχώνια, οι γονείς μου από τον Βόλο, γεννημένος στη Λάρισα, διαμένοντας εδώ και χρόνια τώρα στα ιστορικά Αμπελάκια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου