ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύτιμος βαθμός για ΓΣ Αλμυρού ισοπαλία 1-1 με τον ΑΟ Υπάτου

πολύτιμος-βαθμός-για-γσ-αλμυρού-ισοπα-582542

O Γ.Σ. Αλμυρού πήρε χθες στο γήπεδό του την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του μετά απ’ αυτές κόντρα σε Νέα Αρτάκη και Δήμητρα στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με σκορ 1-1 απέναντι στον Α.Ο. Υπάτου, που μ’ αυτό το αποτέλεσμα τέθηκε οριστικά εκτός της ανόδου.

Από την άλλη το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου μ’ αυτό τον βαθμό που κατέκτησε, μένει ζωντανό στην προσπάθεια για την παραμονή, καθώς με τρίποντο εκτός έδρας επί του Θησέα Αγριάς στο φινάλε στις 6 Ιουνίου, αφού ακολουθεί διακοπή την επόμενη Κυριακή, σώζει την παρτίδα και ανανεώνει την παρουσία του στην τέταρτη τη τάξει αυτή τη στιγμή εθνική κατηγορία.

Ο Θάνος Θεοδώρου δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική κάτω από τα δοκάρια, όπου βρισκόταν ο Χαλάτσης, ούτε στην άμυνα, όπου τοποθετήθηκαν οι Παπαεμμανουηλίδης και Πρ. Κουτσούκης στα άκρα και οι Μιχόπουλος, Πλαβός στο κέντρο αυτής. Ωστόσο, άλλαξε στο κέντρο τον τραυματία Λάμπο με τον Δημουλά, αλλά και τον Αλαμάνη με τον Καραλούλη, ενώ την τριάδα στον άξονα συμπλήρωνε ο Θεοδωρόπουλος. Τέλος, στην επίθεση, επιλέχθηκαν οι συνήθεις ύποπτοι Κοντοβάς, Μυργιώτης στα άκρα και Αραπίτσας στην κορυφή.

Ο Αλμυρός είναι αλήθεια ότι είχε την τύχη με το μέρος του στην αρχή, αφού γλίτωσε την παραβίαση της εστίας του σε τρεις περιπτώσεις: στο 2’ στο άστοχο σουτ του Ζυγκερίδη από τη μικρή περιοχή, στο 5’ στην αξιόλογη κεφαλιά του Δέδε και στο 8’, όταν ο Ζυγκερίδης από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή είδε τον Χαλάτση να σταματά την προσπάθειά του.

Παρά το πιο δυναμικό ξεκίνημα του Υπάτου, ο Γυμναστικός ήταν αυτός που ευτύχησε στο 10’ να πάρει το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Πλαβού στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μυργιώτη από τα δεξιά. Το τέρμα το πανηγύρισε ο σκόρερ μαζί με τον τραυματία Αργύρη Κυριάκο που παρακολουθούσε τον αγώνα από τον πάγκο της ομάδας. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά στο 66’ έγινε η ζημιά για τους γηπεδούχους. Σε εκείνο το σημείο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, με τον Ζυγκερίδη να χρίζεται σκόρερ με γυριστό διαγώνιο σουτ με τη μία λίγο έξω από τη μικρή περιοχή μετά από κόντρα, που ευνόησε τον παίκτη της ομάδας της Βοιωτίας, αφού η μπάλα στρώθηκε μπροστά του.

Στο 86’ ο Πρ. Κουτσούκης είδε την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία στο αριστερό σουτ που επιχείρησε στην τελευταία φάση του Αλμυρού, για να πάρει τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πλαβός, Δημουλάς (83’ Κασιούρας), Θεοδωρόπουλος, Μυργιώτης (83’ Κατσαβριάς), Καραλούλης (37’ λ. τρ. Αλαμάνης), Αραπίτσας (68’ Βαγενάς), Κοντοβάς (68’ Βούλγαρης), Πρ. Κουτσούκης.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Διαμαντής, Αργυρίου, Σπηλιώτης (76’ Κατσέλης), Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Δέδες, Νιφορόπουλος (65’ Ζαρντίμ), Χατζηδημητρίου, Ζυγκερίδης, Καράι (46’ Μπέλιτς), Κορέτα (46’ Γκούφας)

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου