ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος το «τρίποντο»

στόχος-το-τρίποντο-594214

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό μενού για την 9η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τόσο για την άνοδο στη παραπάνω κατηγορία, όσο και για την παραμονή.

Ο πρωτοπόρος Διαγόρας Στεφανοβικείου καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου (1-0), στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Φωκικό στην Άμφισσα.

Η ομάδα του Στεφανοβικείου (16 βαθμοί) απέκτησε «συγκάτοικο» στην κορυφή της βαθμολογίας (Ηρακλής Ψαχνών) και θα ψάξει το πολυπόθητο «τρίποντο» κόντρα στον Φωκικό (11 βαθμοί), ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου. Από εκεί κι πέρα η αγωνία στο κατακόρυφο για τις υπόλοιπες ομάδες της Μαγνησίας που παλεύουν για την παραμονή τους στην φετινή ιδιαίτερη Γ’ Εθνική.

Ο Θησέας (7 βαθμοί) ταξιδεύει στην Αταλάντη (6 βαθμοί) για να αναμετρηθεί με την τοπική ομώνυμη ομάδα σε ένα ματς δίχως αύριο για την ομάδα της Αγριάς που συνεχίζει την ανυπέρβλητη προσπάθειά της για την σωτηρία στη κατηγορία.

Από την άλλη ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στην Δήμητρα και τον ΓΣ Αλμυρού που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, με της δύο ομάδες να διασταυρώνουν τα «ξίφη» της για πρώτη φορά σε ανώτερη κατηγορία και σε ένα τοπικό ντέρμπι με στόχο να προλάβουν το «τρένο» της παραμονής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών που ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:

Αύριο, Κυριακή (16/5-17.00)

Φωκικός-Διαγόρας

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας, Μπάκας (Αιτ/νίας)

Δήμητρα Ευξεινούπολης-ΓΣ Αλμυρού

Διαιτητής: Κολορίζος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γάκος, Γακής (Φθιώτιδας)

Αταλάντη-Θησέας

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Σοφός, Βασιλείου (Βοιωτίας)

ΑΟ Υπάτου-Ηρακλής Ψαχνών

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Καφρίτσας (Αθηνών), Καρακελές (Πειραιά)

Νέα Αρτάκη-Οπούντιος Μαρτίνου 3-0 α.α.

Ρεπό: Αμβρυσσέας Διστόμου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Αγ. Β.

  1. Διαγόρας 8 16
  2. Ηρακλής Ψαχνών 7 16
  3. Αμβρυσσέας 8 14
  4. ΑΟ Υπάτου 7 13
  5. Φωκικός 8 11
  6. Νέα Αρτάκη 7 10
  7. Θησέας 7 7
  8. ΓΣ Αλμυρού 7 7
  9. Αταλάντη 7 6
  10. Δήμητρα 7 6
  11. Οπούντιος Μαρτίνου —

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου