Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φινάλε στην καλύτερη χρονιά

φινάλε-στην-καλύτερη-χρονιά-595283

Αύριο με το τελευταίο φετινό παιχνίδι θα ολοκληρωθεί και αγωνιστικά η καλύτερη χρονιά του ΝΠΣ Βόλος στη Super League, που συνοδεύτηκε με πολλά ομαδικά και ατομικά ρεκόρ και μάλιστα την ώρα που στη βολιώτικη ΠΑΕ έχουν αρχίσει από καιρό να σχεδιάζουν και την επόμενη, θέλοντας το ακόμη καλύτερο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η βολιώτικη ομάδα που είναι αήττητη στα play out της Super League 1, αύριο Σάββατο (19.30) θα παίξει το τελευταίο ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο τον όποιο έχει κερδίσει δυο φορές φέτος και το ίδιο θα επιδιώξει και στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος όπου είναι εξασφαλισμένη και η πρώτη θέση (7η στην τελική βαθμολογία)

Για το αυριανό ματς η βολιώτικη ομάδα δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο προπονητής Κωνσταντίνος Μπράτσος ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες.

Στις 5 περσινές συναντήσεις με την ομάδα του Περιστερίου ο ΝΠΣ Βόλος αρχικά έχασε στο Πανθεσσαλικό: 6/10/19: Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος 2-3 (7’, 36΄Τόρες-39’Ανδρούτσος, 43’ πεν. Μανούσος, 62’Γιακουμάκης), ενώ στη συνέχεια σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαιξε τρία ματς εκ των οποίων τα δυο ήταν για το κύπελλο: 7/1/20(ΚΥΠ): Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος 0-3 (2’ Γούτας, 63’, 76΄Βέλλιος), 14/1/20 (ΚΥΠ): Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-2 (13΄, 22’ πεν. Γκουαροντσένα) και 19/1/20: Ατρόμητος-Βόλος ΝΠΣ 0-0, ενώ υπήρξε συνάντηση και στα πλέι άουτ : 11/7/20, Βόλος ΝΠΣ – Ατρόμητος 2-3 (49’Κυζιρίδης, 68’ Τσοκάνης- 8’, 38΄, 44΄Μανούσος).

Στο φετινό πρωτάθλημα στο πρώτο ματς 13/9/20 στο Περιστέρι ο Βόλος ΝΠΣ κέρδισε 0-2 (77’ Δουβίκας, 88’ πεν. Μπαριέντος) ενώ στο β΄γυρο 4/1/21 υπήρξε και νίκη στο Πανθεσσαλικό: Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος 1-0 (36’ Περέα).

Τώρα ο ΝΠΣ Βόλος έχοντας «κλειδώσει» την 7η θέση, πρώτη του μίνι πρωταθλήματος θα επιδιώξει να κλείσει αήττητος τα πλέι άουτ. Στα έξι προηγούμενα παιχνίδια οι Βολιώτες μετρούν δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η άλλη ομάδα που είναι αήττητη στα πλέι άουτ είναι ο ΟΦΗ (υποδέχεται αύριο τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο), έχοντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς (12) στο μίνι πρωτάθλημα όπου έχει ξεκαθαρίσει ότι η Λάρισα υποβιβάζεται και οι Αγρινιώτες θα παίξουν μπαράζ για την παραμονή.

Επίσης ο βολιώτης υπηρεσιακός προπονητής Κώστας Μπράτσος, ο οποίος κατέγραψε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ την πρώτη του νίκη, στη Σούπερ Λιγκ και είχε ισοπαλία στη Ριζουπολη θέλει κι αυτός το δικό του αήττητο, απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή δεν έχει στόχο, με τον Ατρόμητο να προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 3-1. Μάλιστα, η ομάδα του Περιστερίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης 11 αγωνιστικές, από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στις 31/1/2021.

Στη βολιώτικη ομάδα εδώ και καιρό χωρίς άγχος, χωρίς πίεση αλλά και χωρίς βιασύνη η ΠΑΕ έχει την δυνατότητα να σχεδιάζει την επόμενη περίοδο και μέχρι τώρα είναι δεδομένο και έχει ανακοινωθεί ότι συνεχίζουν οι Τάσος Τσοκάνης, Φράνκο Φεράρι, Γεράσιμος Μήτογλου, Σωτήρης Νίνης, Φαούστο Γκρίλο και ο Μπόρις Κλέιμαν.

Στο θέμα του νέου προπονητή είναι γνωστό ότι το περασμένο Σάββατο τον αγώνα της βολιώτικης ομάδας με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, παρακολούθησε ο εκ των υποψηφίων προπονητών Γκονζάλο Γκαρσία χωρίς όμως να υπάρχει προς το παρόν κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την περσινή σεζόν ο Γκαρσία δούλεψε στη Τβέντε, καθοδηγώντας την στο ολλανδικό πρωτάθλημα έως ότου διακόπηκε οριστικά λόγω του κορωνοϊού, ενώ υπάρχουν επαφές και συζητήσεις και με άλλους προπονητές αφού φέτος στο νέο σχεδιασμό είναι σύμμαχος και ο χρόνος όπως και το καλό όνομα που έχει πλέον η βολιώτικη ομάδα στην Ιβηρική…

Ετσι, στη λίστα του ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται και ο 52χρονος προπονητής Κάρλες Κουαδράτ. Ο Ισπανός τεχνικός ξεκίνησε ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην ομάδα Νέων της Μπαρτσελόνα, ενώ τον ίδιο ρόλο είχε στο πλευρό του Φράνκ Ράικαρντ στη Γαλατασαράι. Ως βοηθός έχει δουλέψει στις Εθνικές ομάδες του Ελ Σαλβαδόρ και της Σαουδικής Αραβίας, ενώ τα τελευταία χρόνια ο Κουαδράτ βρισκόταν στην Ινδία για λογαριασμό της Μπενγκαλούρου (στην οποία ήταν βοηθός την περίοδο 2016-2017 πριν αναλάβει έκτοτε την τεχνική της ηγεσία για μια τριετία).

Επίσης σε προχωρημένο στάδιο είναι και το θέμα ενίσχυσης της ομάδας όμως υπάρχουν παίκτες στη λίστα που ακόμη αγωνίζονται στα πρωταθλήματά τους…

Μάλιστα στη βολιώτικη ΠΑΕ τη στιγμή που γνώριζαν από καιρό ότι ο Τάσος Δουβίκας θα συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αφού πήρε μεταγραφή για την Ουτρέχτη κινήθηκαν άμεσα για να βρουν και να εξασφαλίσουν τον αντικαταστάτη του που θα είναι Ευρωπαίος φορ, ενώ λέγεται πως ο ΝΠΣ Βόλος έχει έρθει σε κατ αρχήν συμφωνία και με 23χρονο επιθετικό που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Από ονόματα ένα που έχει διαρρεύσει είναι ενός 25χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας που αναμένεται στο Βόλο και πρόκειται για τον Μαξίμ Ντο Κοουτό Τεσέιρα… Πρόκειται για Γάλλο που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ωστόσο μπορεί να παίξει και ως δεκάρι, αλλά και στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής την τελευταία τριετία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ουκρανίας με την φανέλα της Ολιμπίκ Ντόνεντσκ με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ έχει γεμάτες σεζόν, με συνολικά 77 συμμετοχές, οκτώ τέρματα και εννιά ασίστ.

Δοκιμές νεαρών παικτών

Η ΠΑΕ Βόλος, με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό, πως το τριήμερο 21-23 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι το τριήμερο 21, 22, 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2003, 2004, 2005. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 5.00 μ.μ. και θα διεξαχθούν υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Βόλος. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από περιοχές εκτός Θεσσαλίας, θα φιλοξενηθούν στο Βόλο για δύο ημέρες από την ΠΑΕ Βόλος. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24210 27671».

Απολογούνται ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΟΚ

Kλήση από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας 1 έλαβαν ο ΠΑΟΚ και ο ΝΠΣ Βόλος, προκειμένου να απολογηθούν για πειθαρχικές παραβάσεις στους αγώνες με Άρη και ΑΕΛ αντίστοιχα. «Ασπρόμαυροι» και «κυανέρυθροι» θα δώσουν εξηγήσεις σήμερα Παρασκευή στις 12.00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου