ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παίζει πλέον… για την παραμονή

παίζει-πλέον-για-την-παραμονή-600597

Η «επιχείρηση» Αιγάλεω δεν στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία παρέμεινε χωρίς τρίποντο εκτός Μαγνησίας και αύριο «καίγεται» για το δεύτερο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, φιλοξενώντας τη σκληροτράχηλη Ρόδο στις 15:00 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο τους εκτός έδρας παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική παρέμειναν σε ρηχά νερά, έστω κι αν σε ακόμη ένα παιχνίδι άξιζαν κάτι καλύτερο, εντούτοις το πρόβλημα στο γκολ παρέμεινε για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη.

Για τέταρτο παιχνίδι φέτος η Νίκη Βόλου έμεινε στο 0-0 στο Αιγάλεω και για την πρεμιέρα του β’ γύρου της Football League, δεν μπόρεσε να πάρει την «εκδίκηση» που επιζητούσε μετά την ήττα με 1-2 από τους Αιγαλεώτες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί οι κυανόλευκοι να παραμένουν αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχουν όμως μόλις μία νίκη και πέντε ισοπαλίες, με τις οποίες σίγουρα δεν μπορούν να ανασάνουν βαθμολογικά και παραμένουν στην 8η θέση από τις 10 συνολικά, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ασπρόπυργο, ωστόσο δεν είναι η μόνη ομάδα που «χρωστά» παιχνίδι.

Με εννέα βαθμούς σε 9 αγώνες η Νίκη Βόλου βρίσκεται στο +3 από τον Αστέρα Βλαχιώτη, που έχει επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά και στο +5 από τον ουραγό Ασπρόπυργο, ο οποίος «χρωστά» συνολικά τέσσερα παιχνίδια. Για τη λήξη του πρωταθλήματος απομένουν ακόμη εννέα παιχνίδια, τα οποία η Νίκη πρέπει να δει άμεσα ως τελικούς παραμονής…

Βεργέτης: «Χρειαζόμαστε τα γκολ»

«Το Αιγάλεω πανηγύρισε λες και κέρδισε κι εμείς φύγαμε με κατεβασμένα κεφάλια» δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Αιγάλεω. Ο τεχνικός των κυανόλευκων μιλώντας στο ραδιόφωνο του Blue Heart τόνισε πως για ακόμη μία φορά έλειψε το γκολ από την ομάδα του, η οποία είχε καλή απόδοση και δημιούργησε ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη: «Για ακόμη μία φορά ακούσαμε εγκωμιαστικά σχόλια από τους αντιπάλους παίκτες και προπονητές, για ακόμη μία φορά ακούσαμε ότι παίξαμε ωραία μπάλα αλλά δυστυχώς δεν φεύγουμε με το τρίποντο που τόσο χρειαζόμασταν.

Η ομάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο καλό παιχνίδι που κάνει, 4ο που κρατάει στο «μηδέν» στην άμυνα αλλά δυσκολευόμαστε στο γκολ, δυσκολευόμαστε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Είναι καλό που η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες, δείχνει ότι παίζει ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας, όμως τα γκολ δίνουν τους βαθμούς, τα γκολ δίνουν τις νίκες, τα γκολ είναι που χρειαζόμαστε, κάτι που επισήμαναν και οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Ενώ το Αιγάλεω πανηγύριζε, λες και κέρδισε, εμείς φύγαμε από το γήπεδο με σκυμμένο κεφάλι και στεναχωρημένοι που δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ για να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν είναι θέμα ψυχολογίας το γκολ: «Δεν θα πω πως έχουμε ψυχολογικό θέμα, θα πω πως απλώς η ομάδα δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιουργεί. Αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός πως οι ευκαιρίες χάνονται και από διαφορετικούς παίκτες. Είναι ένας τομέας που πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για το αυριανό ματς με τη Ρόδο: «Η ομάδα θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα απ’ αυτό. Θα ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Το «ευχαριστώ» στο Αιγάλεω

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αιγάλεω, αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Αιγάλεω για τη φιλοξενία της στην αποστολή της ομάδας μας, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και της εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

από τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου προς την οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μανώλη Μακρίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση: «Η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την βαθιά της οδύνη στην οικογένεια του Μανώλη Μακρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Μανώλης Μακρίδης φόρεσε και τίμησε την κυανόλευκη φανέλα της ομάδας μας την δεκαετία του ’70, επί διοικήσεως Ορφανίδη. Ο ίδιος αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και μαχητικότητα για την αγαπημένη του ομάδα, ενώ πρόσφερε πολύτιμη συνεισφορά και σημαντική βοήθεια σε όλα τα επίπεδα του κυανόλευκου συλλόγου.

Καλό ταξίδι Μανώλη! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»!

Επίσης η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του γνωστού φιλάθλου της Νίκης Βόλου και μέλους της, Γιώργου Στεφανόπουλου, που έφυγε από την ζωή. Η ανακοίνωση: «Η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την βαθιά της θλίψη στην οικογένεια του Γιώργου Στεφανόπουλου, ο οποίος έφυγε προχθές από τη ζωή. Πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου και αγνός άνθρωπος που βοηθούσε κάθε συνάνθρωπο. Φιλότιμος, ευγενέστατος, αξιέπαινος οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής της ζωής, εντούτοις έδινε πάντα το παρόν και στήριζε με τις φωνές του την αγαπημένη μας Νίκη Βόλου σε όποιο σημείο κι αν αγωνιζόταν η Αρχόντισσα της προσφυγιάς. Καλό ταξίδι Γιώργο, ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου και πλέον θα παρακολουθεί την αγαπημένη σου ομάδα από την κερκίδα των ουρανών».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου