ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα… β’ γύρου με το αριστερό για τον Ολυμπιακό Βόλου

πρεμιέρα-β-γύρου-με-το-αριστερό-για-602818

Την ήττα με 2-0 από την Τρίγλια στη Χαλκιδική γνώρισε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του β’ γύρου και 10ης συνολικά στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Football League.

Οι ερυθρόλευκοι παραμένουν έτσι χωρίς νίκη μετά τις 14 Απριλίου και το διπλό επί του Αλμωπού στην Αριδαία, έχοντας από τότε τέσσερις ήττες, και μία ισοπαλία σε σύνολο πέντε αγώνων.

Οι γηπεδούχοι που είχαν χάσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 1-0 από τους ερυθρόλευκους στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και πλησίασαν την ομάδα του Βόλου στον 1 μόλις βαθμό, έχοντας πλέον 12 έναντι 13 του συνόλου του Βασίλη Βούζα.

Ο αγώνας

Η Τρίγλια μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και οι Ποζατζίδης, Τότσκα προσπάθησαν να απειλήσουν τόσο στο 8’ όσο και στο 12’ χωρίς επιτυχία, ενώ η μοναδική καλή στιγμή των Βολιωτών ήρθε στο 30’, όταν ο Βουκελάτος βρέθηκε σε θέση βολής και εκτός περιοχής δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Παλαβράκης κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κυριάρχησαν στο τρίτο και τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους, απειλώντας αρχικά με τον Μπρίτο στο 32’ με σουτ, που απέκρουσε ο ο Ξενοδόχοφ, ενώ σουτ του Ποζατζίδη στο 35’ έστειλε την μπάλα στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού.

Το 1-0 δεν άργησε να έρθει και μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Παπαστεργιανού στο 40’, η άμυνα του Ολυμπιακού πιάστηκε στον ύπνο, δίνοντας την ευκαιρία στον Γκερόν Τότσκα να σκοράρει από κοντινή απόσταση, μέσα σε πανηγυρισμούς των γηπεδούχων και προβληματισμό στο ερυθρόλευκο σύνολο.

Στο δεύτερο μέρος ο Βασίλης Βούζας θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, ρίχνοντας τον Τζούριτς στο πλευρό του Παπαδημητρίου, αλλά η Τρίγλια πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 57’. Συγκεκριμένα ο Τότσκα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο ανενόχλητος Ποζατζίδης σκόραρε με κεφαλιά, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Ξενοδόχοφ, που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του για δεύτερη φορά.

Με το πιστόλι στον… κρόταφο και το 2-0 να είναι γεγονός οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν το σθένος να αντιδράσουν και έτσι γνώρισαν την 5η φετινή τους ήττα.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Αγγ. Παπαστεργιανός, Βοσκόπουλος, Μαν. Παπαστεργιανός, Ζγκούρι (64’ Σαρβανίδης), Δόρης (82’ Τσακμάκης), Τότσκα (82’ Σμυρλής), Μπρίτο (64’ Ευθυμιάδης), Ποζατζίδης (75’ Κεχαγιάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης (88’ Πέλκας) Μπουτζίκος, Χολέβας, Γιαννίτσης, Γκιοατά (75’ Κολέλα), Κόλα, Τσαγκαλίδης, Βουκελάτος (75’ Νικλητσιώτης), Ερέρα (46’ Τζούριτς), Παπαδημητρίου.

Εως 30/6 η διοίκηση του Ερασιτέχνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου ότι με τον Νόμο 4790/2021, άρθρο 90, η θητεία της Διοίκησης όλων των ερασιτεχνικών σωματείων, συμπεριλαμβανομένης και της παρούσας διοίκησης του Συλλόγου, παρατάθηκε έως την 30.6.2021.

Με νεότερη ανακοίνωση του ΔΣ θα ενημερωθούν τα μέλη του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για την ημερομηνία πραγματοποίησης της προβλεπόμενης από το Καταστατικό εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Ενημερώνονται επίσης τα μέλη του Συλλόγου ότι για την τακτοποίηση των συνδρομών τους λειτουργούν τα γραφεία του Συλλόγου που είναι στην οδό Λαχανά 38, A όροφος (στον κυκλικό κόμβο ΚΤΕΛ) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 18.00-20.00

Τετάρτη 18.00-20.00

Πέμπτη 18.00-20.00

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες 6979002709 και 6944753405.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου