ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής Ευρώπης για 5η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας

πρωταθλητής-ευρώπης-για-5η-φορά-ο-λευτέ-619269

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων και το επιβεβαίωσε σε μιαν ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρόσθεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην τεράστια καριέρα του.

Ο Πετρούνιας έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε για πέμπτη φορά χρυσό μετάλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας μια θρυλική μορφή του αγωνίσματος, τον Γιούρι Κέκι.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έδειξε και στην Βασιλεία πως δεν έχει αντίπαλο, καθώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, συγκεντρώνοντας 15.400 βαθμούς. Κανείς δεν μπορούσε να… πλησιάσει τον Λευτέρη Πετρούνια και ο Έλληνας πρωταθλητής δείχνει πως είναι πανέτοιμος για την κατάκτηση πολλών ακόμα χρυσών μεταλίων σε κάθε διοργάνωση.

Ο Πετρούνιας έφτασε, με την κατάκτηση του χρυσού στην Ελβετία, τα δέκα χρυσά μετάλια σε μεγάλες διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι ο κορυφαίος.

Ο Έλληνας “χρυσός” Ολυμπιονίκης αγωνίζεται πια και για τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του και επίσης πρωταθλήτρια της γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση.

Αμέσως μετά την εκπληκτική προσπάθειά του στη Βασιλεία λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να αφιερώσει την προσπάθειά του και τελικά τη νίκη του, στις τρεις γυναίκες της ζωής του.

Η ΤΕΛΙΚΉ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Λευτέρης Πετρούνιας 15.400

Νικίτα Ναγκόρνι (Ρωσία) 15033

Σαλβατόρε Μαρέσκα (Ιταλία) 14.900

Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14.866

Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 14733

Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 14.666

Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία) 14.666

Με τη νίκη αυτή ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε τα δέκα χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, ενώ ισοφάρισε τον Βλάση Μάρα που έχει επίσης πέντε χρυσά μετάλλια (στον μονόζυγο) και απέχει έναν από τον Ούγγρο Μπέρκι που έχει το ρεκόρ των έξι χρυσών στον πλάγιο ίππο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου